Kirrik67 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 864 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #1 Rocket League Sideswipe'ı PC'ye kurmaya çalışıyorum ama başlıktaki hatayı veriyor. Hileli falan değil. VPN kullanmadan APK indirdim.
Rocket League Sideswipe'ı PC'ye kurmaya çalışıyorum ama başlıktaki hatayı veriyor. Hileli falan değil. VPN kullanmadan APK indirdim.
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.205 Çözümler 10 27 Mart 2021 #2 Memu launcher den ekleden 64 bit sürümünü ekleyiniz emülatörün.
Kirrik67 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 864 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #3 Saitama1 dedi: MEmu Launcher'den ekleden 64 Bit sürümünü ekleyiniz emülatörün. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Saitama1 dedi: MEmu Launcher'den ekleden 64 Bit sürümünü ekleyiniz emülatörün. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.205 Çözümler 10 27 Mart 2021 #4 Kirrik67 dedi: Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Buyrun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kirrik67 dedi: Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Buyrun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kirrik67 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 864 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #5 Saitama1 dedi: Buyrun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sanırım oldu. Konu kilitlenebilir.
Saitama1 dedi: Buyrun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sanırım oldu. Konu kilitlenebilir.
Servan alfa Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 699 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #6 Bende oyle olmuyor. İndiriyorum, en guncel surumnde 64 bit indire tıklıyorum, iniyor, başlat diyorum. Hiçbir şey olmuyor. Cihazda bayağı yer var. RAM 4, APK kurmak için 64 bit indiriyorum. APK kurmak için 64 bit lazım.
Bende oyle olmuyor. İndiriyorum, en guncel surumnde 64 bit indire tıklıyorum, iniyor, başlat diyorum. Hiçbir şey olmuyor. Cihazda bayağı yer var. RAM 4, APK kurmak için 64 bit indiriyorum. APK kurmak için 64 bit lazım.