7 762954 Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 235 Çözümler 1 13 Kasım 2024 #1 Mastürbasyon yapınca meni çıkınca rahatlıyorum fakat menide C vitamini olduğu ve zekayı azalttığı söyleniyor doğru mu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2024
Mastürbasyon yapınca meni çıkınca rahatlıyorum fakat menide C vitamini olduğu ve zekayı azalttığı söyleniyor doğru mu?
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.632 Çözümler 25 Yer Konsantiniyye 13 Kasım 2024 #2 762954 dedi: Mastürbasyon yapınca meni çıkınca rahatlıyorum fakat menide C vitamini olduğu ve zekayı azalttığı söyleniyor doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet aşırı mastürbasyon beyni küçültür, birçok zararı var.
762954 dedi: Mastürbasyon yapınca meni çıkınca rahatlıyorum fakat menide C vitamini olduğu ve zekayı azalttığı söyleniyor doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet aşırı mastürbasyon beyni küçültür, birçok zararı var.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 14 Kasım 2024 #3 762954 dedi: Mastürbasyon yapınca meni çıkınca rahatlıyorum fakat menide C vitamini olduğu ve zekayı azalttığı söyleniyor doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ancak bazı hormanları etkileyip insanı daha yorgun, az düşünür hale getirebiliyor kısa süre için. İki günde bir falan yaparsanız daha birinin kötü etkileri bitmeden diğeri başlar kalıcı olur tabii ki bırakana kadar.
762954 dedi: Mastürbasyon yapınca meni çıkınca rahatlıyorum fakat menide C vitamini olduğu ve zekayı azalttığı söyleniyor doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ancak bazı hormanları etkileyip insanı daha yorgun, az düşünür hale getirebiliyor kısa süre için. İki günde bir falan yaparsanız daha birinin kötü etkileri bitmeden diğeri başlar kalıcı olur tabii ki bırakana kadar.