Menzil tarikatının lideri Abdülbaki Elhüseyni öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Moderatörlerden şüphelenicez bu gidişle.
Valla ben zaten şüpheleniyorum. Bu konudaki yanıtlar ilk değil; forumda son zamanlarda çok fazla Atatürk karşıtı, tarikat ve şeriat yanlısı konu/mesaj görüyorum. Yani moderatörler bunları doğrudan destekliyor demiyorum ama kesinlikle bir ipini gevşek tutma durumu var.

@Finch0900 bu videonu anlat bari şu an arkadaşlara da gerçeği görsünler?

@Framboğaz @Finch0900 attığı video benim dediğim pekiştireç pekişme örnektir.

@T21

Niye şüphelenesin ki ama iki üç erdem sinyalin çakarlar, iki liberal zırvalık üstüne azıcık kapital saçmalık serpiştiriverirler.

Otoritesin figür diye pekişir millet zaten.

Dolayısıyla, @Otomatik Mandalina tüzel varlıkların otoritelerin tasarrufu liboş ilen yobazın inisiyatifinde olduğu müddetçe?

Gelenekselin yobaz günümüz Hususlar Alenisi buysa, Liboşun post modernist de açık mikrofon olur BABALA olur, Oğuzhan uğur Gelenek karizmatik otorite figürün olur ama sol fraksiyon INFLUENCER falan.

tarikatların ve geleneksel cemaatlerin ortaya koyduğu irade ortada sev sevmezsin.

Lakin Liboşlar HİPOKRASİ tam bir iki yüzlü lanettirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Moderatörlerden şüphelenicez bu gidişle.

Aga burası Technopat Sosyal, kendinize gelin. Eskiden tarikatçı biri için, acımız büyük falan yazılmazdı. Ne oldu? Beklemediğim adamlardan beklemediğim cevap. Allah akıl fikir versin.

Hocam sen nasıl şahit oldun o zaman

@264523 Technopat masum değil kardeşim, Technopat gibi platformlar zaten bunun müsebbibi.

Buralar cahilliğin cehaletin onandığı, gençlerin cehaletin örgütlendiği, dolayısın rötuşlanıp piyasaya salındığı yerler.

@Framboğaz

Bunun farkına varmakta bir şey aslında ama yetmez.

@264523 @T21

Örneğin nasıl muhalefetten şikayetçiyseniz, Technopat ve sayısız Technopat muhabbetlerinden de şikayetçi olunuz.

Ve onlara destek çıkmayınız iradenizi koyunuz bakın bakalım ondan sonrasın bir bozukluk icra edebilecekler mi?

Yoksa İki özgürlük üç kölelik kandırırlar böyle de kalırsınız.

Şimdi şurada iki üç gerçek yazsam, banlanırım bir ay ondan sonra da sürekli silinir iletilerim konularım açılmaz yazarım silinir hep.

Not Muhalefet de işte böylesin muhabbetlere arasın tüzel varlıklara yolluğun karşılığı yani mevduat fon güvenmektedir.

@462488 misal bak bir şey paylaşmış bak, konsolidasyon sağ fraksiyon için.

@T21 bak LİNÇ CANCEL kültürün liboş muhabbeti değil mi bu?

@462488 @T21 @Framboğaz

Değerli arkadaşım, bu bir kurgusun infial oyun gibin düşün ya?

basit bir şey bu, primitif eğilim hani DOST DÜŞMAN muhabbeti var ya?

Ha aynı şekilde grupçuluk muhabbetinde, iç grup ve dış grup muhabbetinde?

Konsolidasyon kimlikleme, sen örneğin bu eylemin davranışın koşullamak suretiyle örneğin böyle bir bozukluk sana icra ettirip sonra da yobazın sağ fraksiyona diyorlar ki?

Bak bak bunlar sana bilenmiş, her ikisin grupta tehdit altında his edip birbirine bozukluk icra ederken aynı zamanda kendi gruplarına aidiyet pekiştiriyorlar.

buna grup içi pekiştirme denir.

Haliyle de sana karşın bir bozukluk yaptıkça bunlar grup içi pekişmektedir.

peki sonuç ne olmaktadır?

Psikoz figürlere olan bu bağımlılık neticesinde, ilgili figürlerin bunlar karizmatik gelenek figürlerdir otorite figürleri.

Bildiğin koyun gibin keçi gibin küçükbaş büyükbaş gibin gütmektedir.

İradesin tahvil olayı.

Bu nece hocam? Anlamadım da ben.

Şimdi şurada iki üç gerçek yazsam, banlanırım bir ay ondan sonra da sürekli silinir iletilerim konularım açılmaz yazarım silinir hep.
Geçenlerde galiba açtığın bir konuyu okuduktan sonra beğeni atacaktım, tam bastım düğmeye "bu konu bulunamadı" mesajı ile karşılaştım. Konu işe yarar bir şeydi üstelik, forumda bu kadar çok palavra varken "niye silindi ki bu?" demiştim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…