Menzil tarikatının lideri Abdülbaki Elhüseyni öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Twitterde gündeme çıkmış, yüz binlerce kişi cenazeye akın ediyor. Ülkemizi bu halde görmek çok üzücü. Gerçekten değer verilmesi gereken değerlere de bu kadar sahip çıksalar keşke.
Benim gözümde tek lider Mustafa Kemal Atatürk'tür.
Yazık mı? Gerçekten bizim milletimiz bilgi sahibi olmadan yorum yapmayı çok seviyor :(

Yazık mı? Gerçekten bizim milletimiz bilgi sahibi olmadan yorum yapmayı çok seviyor :(
İlla birisinin bir şey yapması için onlara göre bağıra bağıra yapması gerekiyor. Yok yüz tane metro yaptık, yok kanalizasyonu düzelttik diye bağıra bağıra her yere çıkması gerekiyor. Kapalı kapılar ardında ömrü boyunca kaç insana yol göstermiş, kaç anlaşmazlığı çözmüştür bir tek Allah şahit.

Bizim milletimiz hiçbir faydası olmayan boş kişilere değer veriyor. Tarikatçılar yüzünden bu haldeyiz zaten. Ne yapmış ne etmiş beni ilgilendirmiyor. Araştırıp bilgi sahibi olmaya değecek bir şey göremedim.

Bizim milletimiz hiçbir faydası olmayan boş kişilere değer veriyor. Tarikatçılar yüzünden bu haldeyiz zaten. Ne yapmış ne etmiş beni ilgilendirmiyor. Araştırıp bilgi sahibi olmaya değecek bir şey göremedim.
Zaten araştırmadığınız için ileri geri konuşuyorsunuz.

Allah öbürkü tarafta gün yüzü göstermesin. Zebaniler tüm işkenceleri üstünde uygulasın. Amin.

Bu adama Rahmet okuyanlar sanırım bu şahsın 'Sağlık Bakanlığı' ve 'Jandarma Komutanlığına' kendi sözde tarikatına mensup kişileri atadığını ve diğerlerinin hakkını yediğini bilmiyorlar.
Ya da tarikata katılan kişilerin 'Tarikat Şeyhine' köle olma zorunluluğunu bilmiyorlar.
Ya da Allah'a şirk hareketlerle sözde Şeyh'den af dilediklerini bilmiyorlar.

Bu adamı destekleyen en az onun kadar... Neyse. Sağlık Bakanlığına ve Jandarma Komutanlığına geçmiş olsun.

Ne alaka? Bütün tarikatlar aynı mı?
Evet ayni.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı