Menzil tarikatının lideri Abdülbaki Elhüseyni öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
😂 🤣

Screenshot_20230714_151911_Instagram.jpg

@Framboğaz

Tinsel bir pratiğin tövbe sekansında tövbe iptali, hem Menzil köyünde ticareti oldukça fazla canlandıracak, hem de köyün ve menzilin tasarrufunu arttıracaktır.

Aynı zamanda pekiştirmek suretiyle de, köyün bir ticaret merkezin yolun olması da devam edecektir.

Tövbe iptalinin gerekçesi budur, Tövbe iptali tövbe almak isteyen müritlerin ve civar tarikatların müritleri bir nevi Menzil haccı yapacaktır.

Aynı zamanda da Menzil otoritesi pekişecek, ilgili ritüeller ve pratikler eşliğinde Menzil tarikatına olan aidiyet sağlamlaştırılacaktır.

Bu açıdan da tövbelerin iptal edilmesi gayet de normaldir.

Kısa ve öz, abi siz ne yaşıyorsunuz?

Arkadaşlar birşey fark ettiniz mi? Cenazeye katılan araçların hepsi çok lüks milyonluk araçlar, ve binlerce kişi katılmış, ve yaşadığımız ülkede parasızlıktan okulu bırakıp ailesin bakan çocuklar, oğluna pantolon alamadığı için intihar eden babalar var... Yine de iyi biriyse Allah rahmet eylesin, kendisini tanımıyorum.

Arkadaşlar bir şey fark ettiniz mi? Cenazeye katılan araçların hepsi çok lüks milyonluk araçlar, ve binlerce kişi katılmış, ve yaşadığımız ülkede parasızlıktan okulu bırakıp ailesin bakan çocuklar, oğluna pantolon alamadığı için intihar eden babalar var... Yine de iyi biriyse Allah rahmet eylesin, kendisini tanımıyorum.

Diğer tarikatlar neyse o da bu hocam. Devlet kademelerine (özellikle askeriye) kendi adamlarını soktular. Din hakkında saçma sapan şeyler uydurdular.

Arkadaşlar bir şey fark ettiniz mi? Cenazeye katılan araçların hepsi çok lüks milyonluk araçlar, ve binlerce kişi katılmış, ve yaşadığımız ülkede parasızlıktan okulu bırakıp ailesin bakan çocuklar, oğluna pantolon alamadığı için intihar eden babalar var... Yine de iyi biriyse Allah rahmet eylesin, kendisini tanımıyorum.

Tarikatların "dünya'nın melek orduları" olma ihtimali yok hocam. En azından Türkiye'de ki bütün tarikatlar millete din satar 5 tane kadını kendine nikahlar harem kurar çakarlı arabalara biner 5 yılda bir seçimlerde "destek olma sözü" karşılığında hayatlarının sonuna kadar lüks ve şatafat içerisinde yaşarlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı