Menzil tarikatının lideri Abdülbaki Elhüseyni öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@LegendaryDevilHunter Ben fakirlikten, kötü ekonomiden, kötü politikalardan, yolsuzluklardan, depreme dayanıklı yapılmayan kalitesiz binalardan etkilenirim. Onlarsa bunları kendi yararlarına kullanıp kitleleri çekmeye çalışır, bunların hiçbirinden etkilenmezler ama "Biz halkı anlıyoruz, onların şikayetlerini biliyoruz" diye geçinirler. Benim dertsiz tasasız, alışverişe çıktığında fiyat kontrolü yapmadan her şeyi sepete atan, ondan bundan etkilenmeyen bir tarafı rahat siyasetçilerim. Benim paramla, benim şeyimle lüks yaşıyorsun seni ben yere indiririm ben çıkartırım, ben aday yaparım ben aday yaptırmam. Böyle mi işliyor ama? Hayır. Daha yeni birkaç saat önce "CHP'nin değişime ihtiyacı yok" diye açıklama yapıyor vasıfsız, basiretsiz korkak herif. Suratlarına tükürsen tükürüğüne yazık edersin.

@Framboğaz @T21

@Jiw @LegendaryDevilHunter

Hani normalde sadece ve sadece desteğin çıksa ne bileyim sempatizan da değil de, etli sütlüye karışmaz misali olsa?

Ama öyle değil, Liboşlar en ağırından ve şiddetlisinden her türlü eylemsel ve davranışsal bozukluğu günün her saati dakikası toplumda, bizlere sergilediği icra ettiği gibi?

Biz bundan dolayı gerek mental gerekse fiziksel hasar alıyoruz.

Sadece aşağılanmak dışlanmak hakarete uğramak küfre uğramak toplu linç uğramak gibi davranışsalında değil elbet.

Yeri geliyor ısrarımız halinde terbiye diyerekten, iş tartaklanma gibi darp gibi cinnete maruz kalmak gibi eylemselin hale de geliyor.

Liboş içe dönük yapmıyor bunu dışa dönük yapıyor, içe dönük intihar desen cinnet geçirmek desen intihara teşebbüs desen öyle değil işte?

Liboş bunu dışa dönük olarak yapıyor.

Toplumdaki sınırsız hoşgörü sarmalını toleransı eşiği sürekli zorluyorlar neden bir çıkarın bir gelirin elde edeceğim diye.

Böylesin bir durumda da, liboşlar yüzünden Türkiye şartlarında da en ufak bir iyileşme olmuyor.

Hayvan-severler seviciler, LGBT grupları, gençlik grupları, Liberal gruplar, Açık toplum gibi batı STK'lar say aklına ne kadarı geliyorsa.

Halbuki bunlar kamu diplomasisi ve propaganda unsurundan başka bir şey değil.

Her sosyolojik akademik makalenin, projeksiyonların tezlerin konusudur bunlar zaten.

Maraş depremi de öyleydi, Maraş depreminde yürütülen toplum mühendisliği ve algı çalışmasını bizzat-i deneyimlemiş oluyorsunuz zaten.

Maraş depremi unutuldu diyorlar ya işte unutturan da depremin vahametin gerçekleştirende liboşlar.

Liboşlar Yobazların sadık petleri gibi düşünün, onların evcil hayvanı gibi düşününüz.

Yobazlar canı sıkılanca liboşlar ona buna saldırır, süs köpeği gibi.

Hakikaten de Liboş yobazın süs köpeği gibi bir şey diyebiliriz, Liboşun tezahürde aslında kadın berberlerinde sokaktaki ona buna her şeye ciyak ciyak havlayan sonrada en ufak tepkide ciyak ciyak havlayaraktan kuyruğunu sıkıştırıp sahibinin yanına kaçan süs köpeğinden farkı yoktur.
Sokak röportajlarında her şey açıkça ortada. Ağızlarından tükürükler saça saça kavga ediyorlar küfür yetmiyor bunlara başlıyorlar yumruklaşmaya fiziksel hasarlara yol açmaya. Yahu sakinleşsene bir, sen de fakirsin o da fakir, sen de ay sonunu düşünüyorsun o da düşünüyor. Durup aklını çalıştırsana niye bu kadar sinirlisin, zarar veriyorsun, adam senin kanından senin gibi Türk, niye yiyorsun adamı? Bu kavga gürültü içinde arada kalanlar biz oluyoruz. Bir türbanlı türban taktığı için dışlanıyor mu, gider yanında durur destek olurum. Bir köpeğe şiddet mi uygulanıyor gider korurum. Bir eşcinsele eşcinsel olduğu için zorbalık mı yapılıyor karşı çıkar korurum. Bir sığınmacıya Suriyeli olduğu için ırkçılık mı yapılıyor gider korurum. Ben şimdi bu şiddet yanlısı tarafların gözünde Arap destekleyicisi oluyorum, şunu bunu destekleyen oluyorum, git evinde besle diye beni sözlü dövmeye çalışıyor. Bunun çözümü kavga edip adam dışlamak mı?

Önceki yanıtımda söyledim, bu millet efendi olanı ezer, zorbalar döver. Efendiliğin içini saf olmakla doldurmuş millet. Yıllar önce havaalanında bomba patladığında gördük taksicileri. Fiyatları uçurmuşlar, o kriz anında bile milleti kandırıp krizden yararlanmaya çalıştılar. Covid çıkar maske fiyatlarını bin lira iki bin lira yaparlar. Ben ne yapayım şimdi böyle bir toplum içerisinde, akıl sağlığımı mı koruyacağım, çevremi bilinçlendirmeye mi çalışacağım?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı