Mercedes C180 vs Egea

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuda da Mercedes alır. Taş gibi motoru var şanzımanı sağlam bide hani.
Taş gibi motoru var derken verdiği güç değerlerine bakarak mı söylüyorsunuz bunu. Çünkü tork olarak egea çok önde. Beygir kısmında 26hp fark var ama çok daha alt devirde vererek kapıyor bu farkı.
 
Mercedes'in motoru ve şanzımanı daha iyi olduğundan egea yı geçer.
 
0-100 verisinin bile önde olduğunu benim gördüğüme inanmadığımı söylüyor.

Düşük olan sayı daha iyidir saniye olarak. Kağıt üzerindeki verilerde neredeyse 1 saniye fark var. C180 hem daha iyi hızlanıyor, hem daha iyi şanzımana sahip hem de beygir gücü daha yüksek. Benzin ve dizel arasındaki tepkime farkına girmiyorum bile. Egea'nın en büyük avantajı 200 kg civarı daha hafif olmasıdır. Egea'nın kalkış hariç (o da belki) ikinci vitesten itibaren Mercedes'i geçebileceğini düşünmüyorum.
 
Taş gibi motoru var derken verdiği güç değerlerine bakarak mı söylüyorsunuz bunu. Çünkü tork olarak egea çok önde. Beygir kısmında 26HP fark var ama çok daha alt devirde vererek kapıyor bu farkı.

Hem beygir hemde motorun sağlamlığı. Bir de şanzıman her şeyi değiştirir.
 
Konunun sana ait olduğunu yeni fark ettim. :D Aynen diyorum sadece. Sorduğun soruda hayır yok. Her zamanki gibi üstüne saçma sapan koşul ekliyorsun yine. Mümkün olduğunca konu uzasın, en çok ilgiyi çek, en çok sen haklı ol yeter ki. :)
Hocam sizin sorunlarınız mı var? Ben sadece 0-100 gibi bir yarışta hangisinin geçeceğini soruyorum. Sizler yok egea ile mercedes kıyaslanır mı yok mercedesten egeaya geçilir mi megane 4 bile daha iyi gibi konu dışı yorumlar yazıyorsunuz. Ben sadece motor saf güç performansını kıyaslıyorum. Kalitesini konforunu rahatlığını vs. değil. Bunu belirttiğimde de koşul ekliyorsun diyorsun. Sen bence benim açtığım konulara yorumlara cevap yazma.
 
Teknik veriler, beygir farkı dizel-benzin farkı... Her şey belliyken daha da soruyorsanız yapacak bir şey yok.
 
@samc34
Ya hasta kişilik, Megane nerede benim yorumlarımda. Yine bağladın saçma sapan bir noktaya. :D Gerçekten dertlerin var senin. :D Oturma organıyla algılama hasatalığı varsa ilk tanıdısı sen olmalısın. :D Kendi sorununu fark etmeyip, şizofren gibi herkese saldıran tek kişisiniz forumda uzun zamandır. İyi dayandınız.
Sorduğum şey 0-100 olarak yarış yapılsa hangisi geçer?

Gelen cevap:
C180 sahibi biri Egea tercih ederse 100 kırbaç vurula. O aracı alan ve bakımını karşıyalabilen birine Egea al demek bağnazlıktır. İlk defa alacak bir orta-üst seviye tüketici ise dertsiz tasasız olmak için olabildiğince yeni olan Egea almalı.

C180 sahibi birinin egeayı tercih etmesi ne alaka? Bakım vs. karşılama durumları ne alaka? Kim dertsiz tasasız sorunsuz araç istiyorda, eğerki bunları istiyorsa egea almalı diyorsunuz? Açılan konuda söylenen tek şey yarışta hangisi geçer. Yazdığınız yorumu okuyun öncelikle. Soru ile 1 gram bağlantısı var mı? Soru dışında her şeye cevap vermişsiniz. Konuştukça batıyorsunuz yazık.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı