Mercedes CLK 500 alınır mı?

Astaryus

Hectopat
Katılım
7 Temmuz 2018
Mesajlar
521
Çözümler
1
Evet arkadaşlar, ben bayağıdır Mercedeslere hastayım. Ancak eski modellere, örneğin 2003 model CLK vb. Size sorum olacak Mercedes - Benz / CLK / CLK 500 / Avantgarde / PANCI OTOMOTİV'DEN V8 CLK 500 AVANTGARDE ÖZEL CLK PLAKA sahibinden.comda - 845186107 ilandaki araç sizce fiyatına göre biraz ucuz değil mi? Aslında değil ama ülkedeki satılık olan tek CLK. Başka kedi göz hangi Mercedes önerirsiniz? Dedemde vardı, sürme şansım oldu, daha da vazgeçemiyorum. Lütfen konuya gelip BMW o, bu demeyin; sadece Mercedes. Başka olarak CLK 200 320 bakıyorum. Sizce CLK mı E200 mü? Teşekkürler.
 
Şahsen ben bu bütçede E92 alırdım ama CLK 500 hiç fena araba değil vergisi ve yakıtı üzmeyecekse alınır sonuçta altında V8 yatıyor. İlandaki araç temiz gibi kilometresi düşük ve bakımlı fiyatıda gayet makûl.

Edit: Almadan ekspertiz yaptırmayı sakın ihmal etmeyin önerim Otorapor firmasıdır.
 
Aracın 40.000KM'si önce ki sahibi tarafından düşürülmüş. Sonradan LPG taktırılmış. Ekspertiz kabul ediyorlarsa iyice baktırın araca.
 
Aracın kilometresi düşürülmüş olması biraz şüpheli. Bide kim V8 arabaya LPG takar ki 😃 Alacaksanız almadan önce iyi bir ekspertize götürün ve aldıktan sonra LPG'yi söktürün.
 
Bu tür araçların temiz ve düzgün olanları biniciden biniciye el değiştirir. Bu işin ticaretini yapandan böyle nadir ve egzotik araçlar alınmaz. Bir de unutmamak gerekir ki, mesele bu tür araçları almak değil, yürütmektir.
10 bin Euro kadar bir meblağı gözden çıkarabileceksen almaya niyetlen derim. İlan resmen benden uzak dur diyor.
 

Geri
Yukarı