Mercusys Halo H70X alınır mı?

Mercy22

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler hocam, H70x'i yaklaşık 5 gündür kullanıyorum, gayet memnunum. Önceden wifi menzil arttırıcı (tplink RE 350) kullanıyordum fakat oyun sırasında ping spikelerden dolayı oynanmaz hale gelmişti. Hele ki wifi 5 modemimi wifi6 modemle değiştirdikten sonra bu ping dalgalanmaları git gide artmıştı. H70X'i aldıktan sonra misafir ağı oluşturarak bir 5ghz ağ oluşturdum ve ona wifi ile bağlıyım ve hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Bu sorunları yaşayan varsa yardımcı olmak için yazıyorum, iyi günler herkese.

Teşekkürler hocam, H70X'i yaklaşık 5 gündür kullanıyorum, gayet memnunum. Önceden Wi-Fi menzil arttırıcı (TP-Link re 350) kullanıyordum fakat oyun sırasında ping spikelerden dolayı oynanmaz hale gelmişti. Hele ki Wi-Fi 5 modemimi WI-FI6 modemle değiştirdikten sonra bu ping dalgalanmaları gitgide artmıştı. H70X'i aldıktan sonra misafir ağı oluşturarak bir 5GHz ağ oluşturdum ve ona Wi-Fi ile bağlıyım ve hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Bu sorunları yaşayan varsa yardımcı olmak için yazıyorum, iyi günler herkese.

Bende bu modellerden birini almayı düşünüyorum. Şu anki internetimde çok Bufferbloat sorunu var. Siz Bufferbloat sorunu yasadınız mı bu mesh sistemle?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı