B bigcherry Centipat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 720 Çözümler 3 Dün 16:41 #1 Hangisi performans olarak daha iyidir, mesh sistem yapacagım. Kablosuz ve kablolu olarak en iyi performansı almak istiyorum. @NYTMARE
Hangisi performans olarak daha iyidir, mesh sistem yapacagım. Kablosuz ve kablolu olarak en iyi performansı almak istiyorum. @NYTMARE
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:59 #2 bigcherry dedi: Hangisi performans olarak daha iyidir, mesh sistem yapacagım. Kablosuz ve kablolu olarak en iyi performansı almak istiyorum. @NYTMARE Genişletmek için tıkla... Abi kaç gün oldu almadın mı hala Deco'yu al geç işte ama satıcıyı düzgün seç internetten al.
bigcherry dedi: Hangisi performans olarak daha iyidir, mesh sistem yapacagım. Kablosuz ve kablolu olarak en iyi performansı almak istiyorum. @NYTMARE Genişletmek için tıkla... Abi kaç gün oldu almadın mı hala Deco'yu al geç işte ama satıcıyı düzgün seç internetten al.
B bigcherry Centipat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 720 Çözümler 3 Dün 17:15 #3 NYTMARE dedi: Abi kaç gün oldu almadın mı hala Deco'yu al geç işte ama satıcıyı düzgün seç internetten al. Genişletmek için tıkla... Başka siparişlerim vardı ve vaktim yoktu o yüzden sadece NanoPi aldım. Deco alacağım teşekkürler.
NYTMARE dedi: Abi kaç gün oldu almadın mı hala Deco'yu al geç işte ama satıcıyı düzgün seç internetten al. Genişletmek için tıkla... Başka siparişlerim vardı ve vaktim yoktu o yüzden sadece NanoPi aldım. Deco alacağım teşekkürler.