Merih Demiral, kafana takma

20210611-2-48718505-66003070-6kfL_cover.jpg.jpg
 
Duyar kasmak istesem Twitter hesabı açarım. Görüşüm bu benim, milyonlarca € kazanan topçuların, askerle, polisle aynı kefeye koyulmasını doğru bulmuyorum. Alt tarafı 22 kişinin topun peşinden koştuğu bir oyundan bahsediyoruz.
Pfff.
 
Maçta milli takım pas yapabilse gol atabilirdi. Adamlar planlı bir baskı ile topu çok rahat aldılar. İlk yarı nefes aldırmadılar zaten defans bir yerde illaki patlayacaktı.ilk yarı kaleyi bulan şut sayısı 0dı.
 
Son düzenleme:
Ne yaptı? Cephede savaştı da bizim mi haberimiz yok? Futbolcuları, askerle, polisle aynı kefeye koymayın. Sırf bu yüzden insanı milli takımdan soğutuyorlar.
İşini iyi yapan vatanı için çok şey yapmıştır gereksiz gider yapma burda.Gelip burda asker polis duygu sömürüsü yapıyorsun.
 
Dayı sen ne diyosun?
Ne söylediğim gayet açık bence. Merih ne yaptı diyorum. Hani maçta "çok şey yaptın vatan için" dedi ya spiker, işte ben de ne yaptı diye soruyorum. Spora çok fazla anlam yüklüyoruz millet olarak. Sorsan ülkeye altın madalya kazandıran atletlerin adlarını bilmeyen bir milletiz. İş futbol olunca vatan, millet, Sakarya'ya dönüyor iş.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı