Merkez Bankası Papara Elektronik A.Ş. hakkında açıklama yaptı

@GokhanYigitGya, yasa dışı kumar amacı için kullanılan hesaplar da kapatılıyordu. Sorun olmaz diye düşünmüştük.

Yani evet hep böyle görüyorduk işte hesap kapatılıyor falan filan ama bize bir şey etkilemiyordu normal kullanıcılar olarak.

Haklısınız da kartı amacı doğrultusunda kullananlar da vardı, onlar da sorun yaşamış oldu ve bu operasyonun, yıllar sonra yapılması insanları şaşırttı.

Olan onlara oldu maalesef. Yüklü miktar parayı neden Papara'da bırakma ihtiyacı duyulur onu çözemedim. 18 yaşından küçükler için kolay erişimden dolayı olabilir tabii ancak 18'den büyüklerin neden bıraktığını anlamak zor. Ben sadece kampanyalardan yararlanacağım zaman Papara'ya para gönderiyordum, haricinde paramı içeride bırakmamayı tercih ediyorum.

Olan onlara oldu maalesef. Yüklü miktar parayı neden Papara'da bırakma ihtiyacı duyulur onu çözemedim. 18 yaşından küçükler için kolay erişimden dolayı olabilir tabii ancak 18'den büyüklerin neden bıraktığını anlamak zor. Ben sadece kampanyalardan yararlanacağım zaman Papara'ya para gönderiyordum, haricinde paramı içeride bırakmamayı tercih ediyorum.
Valla ben internetten alışveriş yapayım diye aldım ininal kapanınca, zaten içindeki parayı kullanamadım üstelik kapandı zaten.

Ben dediğim gibi banka hesabı için bence en iyi Garanti Bankası yapıyor tabii 18 yaş altı iseniz. Diğer türlü Enpara'dan şaşmayın arkasında QNB var çünkü.

Zaten ben de banka gibi görüyordum kendisine yani ana hesabımdı.
hocam bu papara hesabını şuan kapatabilmek mümkün mü bilginiz var mı? bende çoğu kişi gibi sürekli kart değişmekten bıktım hesabı bi an önce kapatıp banka hesabına geçmeyi düşünüyorum.

Hocam bu Papara hesabını şu an kapatabilmek mümkün mü bilginiz var mı? Bende çoğu kişi gibi sürekli kart değişmekten bıktım hesabı bir an önce kapatıp banka hesabına geçmeyi düşünüyorum.

Kaspersky VPN ile uygulamadan hesaba girip kapatabildim. Hesapla bakiye yoksa ayarlardan hesap kapattan kapatabiliyorsunuz. Hesabımda 57 kuruş kalmıştı onu da Akut'a bağışladım onu da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı