Mernis sızıntısı yüzünden paranoya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İşin teknik tarafından bahsetmiyorum ağabey. Şu an verisi sızan ve tehdit edilen bir sürü insan var. Kızları nude almak için tehdit ediyorlar mesela, çok sosyopat bir grup.

İşin teknik tarafından bahsetmiyorum ağabey. Şu an verisi sızan ve tehdit edilen bir sürü insan var. Kızları nude almak için tehdit ediyorlar mesela, çok sosyopat bir grup.
14 15 yaş Discord gruplarında dönen muhabbetlerin çoğundan haberdarım, yakın bir arkadaşımın kız kardeşi maalesef kendi hatası yüzünden bu tür bir olay yaşadı, sen birine güvenip fotoğrafını, bilgilerini atarsan internetten birisine, o kişinin eline o kozu verirsin, bu kadar basit. Lamer çoluk çocuktan korkmana gerek yok, büyük bir güvenlik meselesi söz konusu bile değil.

40 defa üst yorumlarda belirtmişim doktorlara RAT atılarak basit verilerin çalındığını söyledim. Gelmişsiniz HSYL verileri leak edildi diyorsunuz, neyin leak olmuş datası bu ya adamlar SQL veri tabanına bile girememiş sadece Excel dosyasındaki verileri copy yapıp kaçmışlar buna sızıntı diyorlar.

Sen şimdi bunlar eline geçirdikleri, ağına aldıkları şahısa reel olarak bir zarar veremez mi diyorsun abi? Ben sadece işin o boyutundan korkuyorum, yoksa benim cinsel uzuvumu ifşalasalar bile ben pek rahatsız olmam.

Sen şu an Türkiye'de hiçbir veri sızıntısının olmadığını mı söylüyorsun?

Sen şimdi bunlar eline geçirdikleri, ağına aldıkları şahısa reel olarak bir zarar veremez mi diyorsun abi? Ben sadece işin o boyutundan korkuyorum, yoksa benim cinsel uzuvumu ifşalasalar bile ben pek rahatsız olmam.

Olum yalvarırım millete bir yerinizin fotoğrafını internetten göndermeyin ya, bunu anlatmamalıyız yani size. Fotoğrafını bile gönderme, sosyal medya hesaplarını gizli hesapta tut, insanlara soyadını söyleme, yaşını her zaman iki üç düşük veya yüksek olarak söyle, bu kadar. Kimseyle küfürleşme, küfür edene engeli bas, Instagram, Facebook, YouTube gibi platformlardan küfür ediyorsa dava et, bu kadar basit, korkacak bir şey yok.

Sen şu an Türkiye'de hiçbir veri sızıntısının olmadığını mı söylüyorsun?

TR'de basit bir market bile sizin T.C. numaranızı veya telefonunuzu istiyor, bu adamları takip edip RAT attıkları zaman basit bir panel olduğu için zaten koruma olmadığından dolayı sizin basit verilerinizi çekebiliyorlar siz bunlara veri sızıntısı diyorsanız siz hayatınızda veri sızıntısı görmemişsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…