C C4n.ll Centipat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 12 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Ticaret 28 Mart 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Belediye otobüsleri için Mersin 33 sivil kart almak istiyorum. Değişim yerlerinden vs. belgesiz bir şekilde sadece ücret ödeyerek alabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar. Belediye otobüsleri için Mersin 33 sivil kart almak istiyorum. Değişim yerlerinden vs. belgesiz bir şekilde sadece ücret ödeyerek alabilir miyim?
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Mart 2023 #2 Düz karta parasını ödeyerek sahip olabilirsin. Ama, öğrenci isen belge istiyorlar. Mesela bende pasif üniversite belgesi vardı kabul etmediler.
Düz karta parasını ödeyerek sahip olabilirsin. Ama, öğrenci isen belge istiyorlar. Mesela bende pasif üniversite belgesi vardı kabul etmediler.
C C4n.ll Centipat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 12 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Ticaret 1 Nisan 2023 #3 575457 dedi: Düz karta parasını ödeyerek sahip olabilirsin. Ama, öğrenci isen belge istiyorlar. Mesela bende pasif üniversite belgesi vardı kabul etmediler. Genişletmek için tıkla... Öğrenci olarak yani mesela babama kendim için düz sivil kart aldirabilir miyim?
575457 dedi: Düz karta parasını ödeyerek sahip olabilirsin. Ama, öğrenci isen belge istiyorlar. Mesela bende pasif üniversite belgesi vardı kabul etmediler. Genişletmek için tıkla... Öğrenci olarak yani mesela babama kendim için düz sivil kart aldirabilir miyim?
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Nisan 2023 #4 Akıllı Toplu Ulaşım Sistemi || Neva Mühendislik ve Bilişim Sistemleri ulasim.mersin.bel.tr Buradan yapmayı da deneyebilirsiniz
Akıllı Toplu Ulaşım Sistemi || Neva Mühendislik ve Bilişim Sistemleri ulasim.mersin.bel.tr Buradan yapmayı da deneyebilirsiniz