Mersin polisevine bombalı saldırı düzenlendi ve maalesef 1 polis memurumuz şehit oldu

Geçmis olsun, başımız sağolsun.
Haziran 2015'te AKP tek başına iktidar olamayınca bu sahneleri acı bir şekilde yaşadık. O seçimden sonra AKP tamamen derin devlete yaslanıp memleketin her yerini terörize etmeyi seçti. "Beni seçmezseniz huzur bulamazsınız" tehdidini halkımız yiyip bu zorbalığa devleti tekrar teslim etti.
Halk yine aynı şeyi yaparsa, devleti derin devlete teslim ederse sürekli krizle yönetilir. Her alandaki çarpıklıklar katlanarak devam eder. Yaşadığımız yoksulluk, adaletsizlik, kalitesiz hayat daha da ağırlaşır.

Seçime kadar ne katliamlar göreceğiz bakalım. Bu tür olayları tırmandırıp OHAL ilan edip seçimleri de istedikleri kadar ertelerler herhalde.
AKP-MHP'ye oy veren vatandaşların bu saldırılara tepkisi sorumlulara, yani iktidara karşı olmalı. Kendi seçmeninden destek göremezlerse pes ederler belki.
 
Terör saldırısının detayları Detaylar şehit olan polis memurumuzun teyit bilgisi 1 polisimizin şehit olduğu yönündedir ruhu şad mekanı cennet olsun vatan sağ olsun. Ben şimdi buraya neler neler yazarım ama hem konum kaldırılır ve ceza alırım hem de dava yerim. Sebep olanlara 24 Haziran'da cevabımı vereceğim ant olsun.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
 
Keşke karşı gelse diyeceğim de tam tersine seçmenleri bunlardan medet umuyor.
Medyayı, sosyal medyayı, sanal medyayı mesken edinmiş kadrolu trolleri, tarikatları seçmenin tümüyle özdeşleştirmek hata olur.
Hem AKP'den hem de MHP'den bu savrulmalar nedeniyle ne kopuşlar oldu. İyi Parti, DEVA, Gelecek, ZP vs... Yani hem siyasiler hem de seçmen AKP-MHP politikalarından, kriz tercihlerinden bıkıp yeni bir harekete katılabiliyor.
Bir yerde limiti dolan insanlar da var yani.
Krizden beslenenler halkı keskin bloklara ayırıp bir tarafın üzerine gitmeye çalışır. Oysa kardeş, akraba, arkadaş, komşu vs içiçedir halk.
Önce kendimizden başlayıp bu ayrıştırma işine bir çözüm bulmak lazım. "İktidara oy verenler tamamen bu krizlerden memnun" gibi bir söylemi bırakalım. Hepimiz halkız, filler tepişiyor biz eziliyoruz.
 
Bu söylemlerime paralı trolleri eklemiyorum da buna da şükür, R** olmasa daha beter olabilirdi diyen halka ne anlatacağız biz? Bildiğin tapıyor adamlar.
 
Bu söylemlerime paralı trolleri eklemiyorum da buna da şükür, R** olmasa daha beter olabilirdi diyen halka ne anlatacağız biz? Bildiğin tapıyor adamlar.
O söylemler tarikatlar ve çıkar gruplarına ait. Hayatı tarikata, bir çıkar grubuna esaret altında zaten. Evet tarikatlar çok ama iktidar seçmeninin hepsi değil, belki çeyreği kadar bile yok.
Bunlar, her yerde görünür olduğu için çoğunluk sanıyoruz.
 

Geri
Yukarı