Mersin polisevine bombalı saldırı düzenlendi ve maalesef 1 polis memurumuz şehit oldu

Dosya Ekleri

  • images.jpeg
    images.jpeg
    24,7 KB · Görüntüleme: 61
Haziran 2015'ten beri "400'ü verin, bu iş huzur içinde çözülsün" tarzı ile tekrar halkı tehdit siyaseti yürütüyor iktidar. O yıl Haziran ile Kasım arasında ardarda katliamlar geldi. Yüzlerce insanımız iktidarın koltuk hırsı için katledildi. Elinden başka bir şey gelmiyor artık.
Muhalefette bir çatlak çıkmazsa bu kez o da işe yaramayacaktır ama AKP-MHP-Derin devlet bloğu daha önce sonuç aldığı yöntemleri deniyor işte.
Yani diyorsun ki, bu saldırılar halka "biz gidersek hepimizi p*nd*klerler" diyebilmek için yapılıyor.
 
Bu yine de HDP denen siyasi teröristlerin statüsünü değiştirmez. Hala terör övücü kişiler. Yok kinamismis, başkan Apo'nun heykelini dikerken iyi ama! Ya da Pervin hanım için "pekekeğ bir terör örgütü değildir" derken.
 
Bu yine de HDP denen siyasi teröristlerin statüsünü değiştirmez. Hala terör övücü kişiler. Yok kinamismis, başkan Apo'nun heykelini dikerken iyi ama! Ya da Pervin hanım için "pekekeğ bir terör örgütü değildir" derken.

Bu ülkede hepsine fırsat verildi. Öyle ki Demirtaş'ı CNN'de çıkarıp saz bile çaldırdılar. Elinde fırsat varken her şeyi teperek hendek olaylarını başlattı. Neden?

Şimdi çıkıp takiye yapmasın. Buradaki Selo sempatizanı tipleri de tek tek engelliyorum. İyi turnusol oldu.
 
Secim tiyatrosu.
Ulkedeki partilerin hepsi patates.
Gorevini layikiyla yapmaya calisan iyi insanlarin bu serefsiz partilerin siyasi emelleri ugruna olmesine uzuluyorum ama bu insanlik tarihinin degismez gercegi.
 
@Finisterre

Derdin nedir tam olarak? Gülünecek bir şey yazmadım, tabii önceki konudaki tartışmadan ötürü bana karşı öfkeli olman dolayısıyla kışkırtmaya çalışman normal. Demirtaş gibi terör sevicilerini savunmaya çalışanlar kelimenin tam anlamıyla midemi bulandırıyor.
 
@Arkham Kn1ght

Derdim falan yok, kin tutan biri degilim, kavgaci bir yapim yok, son tartismamizi da bitiren bendim zira saglikli iletisim kurabilecegimizi dusunmedim. Hala da dusunmuyorum, hatta goz ardi etmistim seni ama canim sıkkın su siralar; o yuzden sataşayım dedim.

Adam boş boğazlık yapmis zamaninda. Soylemleri desteklenecek cinsten degil. PKK'nin da terör örgütü oldugunu düşünüyorum. Sivil halkı öldüren örgütlere ne diyecegiz yani tam olarak? Evirip cevirmesine gerek yok Selo'nun. Yine de kendisi terorist degil. Eline silah almamis ve soylemleriyle, eylemleriyle barisi kovalamis bir siyasetçi. Belirtmek gerek, sıkıntılı dusunceleri yok degil.

Yine de bu adamın bir seçmeni var. Hem de cok ciddi bir secmeni var. Senin alintiladigin mesajdaki kullanici da az cok bunu söylüyor zaten. Demirtas; Mersin'deki saldiriyi kinamis, baris icin her seyi yapacağız falan demis. Samimi gelir gelmez orasi bizi baglamaz. Ama denilen seyler acik.

Yine alintida da "Secmenine ders niteliğinde bir tweet olmus" diyor kullanici. Olmamis mi? Secmenine ne desin? Haydi tufeklere falan mi desin?

Bundan da ayri olarak yine ayni mesajda kullanici saldiriyi epeyce yapmacik bulmus, ki katiliyorum buna, acikca yine korku iklimi yaratiliyor demis. Peki sen ne demişsin? Hic alakasiz, siyasi okumadan uzak, saldirgan bir cevap. Kullanici cevap da vermemis sana zaten. Haydi ifadeni birak, mesajimi da raporla da ayrilalim buradan. Sevgiler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı