Mersin'de bir ortaokulda 12 yaşındaki çocuk sınıf arkadaşını öldürdü

Coderman128

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
7.178
Makaleler
1
Çözümler
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Olay özetle şöyle gelişmiş:Sınavdan sonra Fatmanisa Yürekli isimli öğrenci E.D isimli öğrenci ile dalga geçmiş. E.D Fatmanisa'nın sırasına not bırakıp lavaboya çağırmış. Önce hortumla dövüp sonra karnından bıçaklamış sonra da boğazını kesmiş. Kızın kanı boğazdan boşalınca ölmüş maalesef. Ama normalde okullarda öğretmenler kat nöbetçiliği yapıyorlar. Kimsenin görüp duymaması çok ilginç.
Olayın yaşandığı okul:Hüseyin Özer Merzeci Ortaokulu.
E.D'nin tam adı açığa çıkarsa edit yapacağım.
 
Son düzenleme:

Olay özetle şöyle gelişmiş: Sınavdan sonra fatmanisa yürekli isimli öğrenci e. D isimli öğrenci ile dalga geçmiş. E. D Fatmanisa'nın sırasına not bırakıp lavaboya çağırmış. Önce hortumla dövüp sonra karnından bıçaklamış sonra da boğazını kesmiş. Kızın kanı boğazdan boşalınca ölmüş maalesef. Ama normalde okullarda öğretmenler kat nöbetçiliği yapıyorlar. Kimsenin görüp duymaması çok ilginç.

Dalga geçmesi doğru değil ama dalga geçtiği için dalga geçen şahsı müdüre hocasına şikayet etmeliydi.
 
Dalga geçmesi doğru değil ama dalga geçtiği için dalga geçen şahsı müdüre hocasına şikayet etmeliydi.
Öldürmesi aile terbiyesini almamasından başı boş takıldığından kaynaklı ama müdürler hiçbir meseleyi çözmüyor müdüre söylese yine dalga geçerdi. Ben okul hayatımda 3 kere müdüre gittim daha gitmedim. Ondan sonrasını kendim dövüşerek çözdüm. Ama bu şirret gibi bıçaklamadım milleti.
 

Geri
Yukarı