Mert Hoca'nın 70 günde TYT matematik kampı nasıldır?

Reis ben araştırma yaptım böyle daha yeni temel attıysanız acil yayınlarının TYT soru bankasını alın çözün diyorlar tam idealmiş ama senin attığın bu blogda acil yayınları zor olarak yazıyor ondan dolayı kafam karıştı. Bir de konu anlatımlarını Türkçeden ve matematikten önerdiğin bir hoca var mı?
2 adet acil yayınları kitabı vardır birisi matematiğin ilacı diğeri acil tyt matematik.
Matematiğin ilacı kolay olan giriş seviyesi temel kaynaktır.
Acil tyt matematik ise zor seviye bir kitaptır.
Türkçe için rüştü hoca matematik için matematiğin güler yüzü, ilyas güneş veya şenol hoca diyebilirim.

Bıyıklı bittiyse veya bitmek üzereyse devamı için Mert hoca gayet iyidir. Alternatif olarak zorlanmayacağını düşünüyorsan Eyüp B. izleyebilirsin.

Bıyıklı bittiyse veya bitmek üzereyse devamı için mert hoca gayet iyidir. Alternatif olarak zorlanmayacağını düşünüyorsan Eyüp b. İzleyebilirsin.

Reis bıyıklı matematiğin temel atma kampı bitti. Ama içerisine bazı konuları almadığı için hem konu öğrenmek hem de yavaş yavaş adım atmak için matematiğin ilacı TYT soru bankası aldım kolay dediler temel atarsın dediler benim de kafama yattı dedim hem konu anlatımı dinler sonra çözerim konuları bu kitaptan bitirir sonra orta düzey - zor düzey diye giderim dedim. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım? Fikrini belirtirsen sevinirim.

Reis bıyıklı matematiğin temel atma kampı bitti. Ama içerisine bazı konuları almadığı için hem konu öğrenmek hem de yavaş yavaş adım atmak için matematiğin ilacı TYT soru bankası aldım kolay dediler temel atarsın dediler benim de kafama yattı dedim hem konu anlatımı dinler sonra çözerim konuları bu kitaptan bitirir sonra orta düzey - zor düzey diye giderim dedim. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım? Fikrini belirtirsen sevinirim.

Mükemmel iyi yaptın bende o kitabı önerecektim zaten. Ondan problemlere kadar ilerle.

Mükemmel iyi yaptın bende o kitabı önerecektim zaten. Ondan problemlere kadar ilerle.

Teşekkür ederim reis peki günde kaç konu bitireyim ortalama 2 - 3 saat alacak şekilde mi ilerliyim mesela 2 tane kolay konu var konusunu izle çöz 4 saat aldı. Onu öyleli yapayım ama polinom mesela zor diye biliyorum onu sadece tek 1 güne mi alayım? Cümleyi pek kuramadım ama sen anladın herhalde :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı