Mert Hoca'nın 70 günde TYT matematik kampı nasıldır?

Merhaba hocam. Stresten ve tekrar etmediğinizden dolayı olmuş olabilir. O konularla ilgili kolay testleri yeniden çözmeye çalışın, çözdüğünüz sorulara bir göz gezdirin. Yeniden aklınıza gelir.

Ha bu arada ilk aylarda netiniz eksi bile olabilir, ben geçen sene matematik konularını bitirmeme rağmen eksi net yapmıştım ama ondan sonra çatır çatır ilerledim. Normaldir, ilk başta amacınız net arttırmak değil de konu çalışmak soru çözmek olsun.

Teşekkürler reis biraz içimi rahatlattın şimdi açtım tekrar hatırlamaya çalışıyorum yapacak bir şey yok sanırım. Şimdilik sadece Türkçe ve matematik bakıyorum ben bu konuları bitirdikten sonra artık full deneme mi çözmeliyim? Yani konuların hepsi bittikten sonra nasıl bir yol izlemeliyim?

Teşekkürler reis biraz içimi rahatlattın şimdi açtım tekrar hatırlamaya çalışıyorum yapacak bir şey yok sanırım. Şimdilik sadece Türkçe ve matematik bakıyorum ben bu konuları bitirdikten sonra artık full deneme mi çözmeliyim? Yani konuların hepsi bittikten sonra nasıl bir yol izlemeliyim?

Yanına geometri de ekleyin bence, 1-2 hafta sonra da fen derslerine başlarsınız.

Konular bitince eğer vakit varsa bir tane de zor kaynak çözersiniz vakit çok kalmadıysa denemelerle ilerleriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı