Mert Hoca'nın 70 günde TYT matematik kampı nasıldır?

Teşekkür ederim reis peki günde kaç konu bitireyim ortalama 2 - 3 saat alacak şekilde mi ilerliyim mesela 2 tane kolay konu var konusunu izle çöz 4 saat aldı. Onu öyleli yapayım ama polinom mesela zor diye biliyorum onu sadece tek 1 güne mi alayım? Cümleyi pek kuramadım ama sen anladın herhalde :D

Sana bağlı ama ben ilk başlarda sıkıldığın an bırakmanı tavsiye ederim. Baktın ki kafan almıyor ve sıkıldın bırak gitsin. Tabii sonraları böyle bir hakkın olmayacak.

Sana bağlı ama ben ilk başlarda sıkıldığın an bırakmanı tavsiye ederim. Baktın ki kafan almıyor ve sıkıldın bırak gitsin. Tabii sonraları böyle bir hakkın olmayacak.
Hocam şöyle ben de bi soru sorayım size, ben de o kitap var öncesinde o bıyıklı matematiği dinleyip sonra o kitabı çözmek mantıklı olacak değil mi?

Mesajımı umarım görürsünüz, ben o kitabı çözemiyorum sorular çok karmaşık açıkçası. Bu kitap temel olduğuna emin miyiz? Dediğim gibi çoğunu yapamıyorum da başka kitap önerebilir misiniz?

Antrenmanlarla Matematik 1. En temelden alan kitap bu hocam. Aktif matematitke alabilirsiniz bir tık üstü bu.

Bence gayet mantıklıdır. Bunlarla ilerleyebilirsiniz.

Reis tekrardan merhaba ben bir halt yedim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Ben bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kampını bitirdikten sonra tatile gittim döndüğümde konuları unutmuşum ama fark etmedim. Gittim matematiğin ilacı aldım ondan ilerliyordum. Bugün bir deneme çözeyim dedim ve netimin 3 olduğunu gördüm bildiklerimi unutmuşum. Ben şimdi ne yapayım bilemiyorum streslendim gideyim bu kitabi tekrar mı bitireyim baştan? Açıyorum yaptığıum soruların çoğunu yapamaz olmuşum.

Reis tekrardan merhaba ben bir halt yedim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Ben bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kampını bitirdikten sonra tatile gittim döndüğümde konuları unutmuşum ama fark etmedim. Gittim matematiğin ilacı aldım ondan ilerliyordum. Bugün bir deneme çözeyim dedim ve netimin 3 olduğunu gördüm bildiklerimi unutmuşum. Ben şimdi ne yapayım bilemiyorum streslendim gideyim bu kitabi tekrar mı bitireyim baştan? Açıyorum yaptığıum soruların çoğunu yapamaz olmuşum.

Merhaba hocam. Stresten ve tekrar etmediğinizden dolayı olmuş olabilir. O konularla ilgili kolay testleri yeniden çözmeye çalışın, çözdüğünüz sorulara bir göz gezdirin. Yeniden aklınıza gelir.

Ha bu arada ilk aylarda netiniz eksi bile olabilir, ben geçen sene matematik konularını bitirmeme rağmen eksi net yapmıştım ama ondan sonra çatır çatır ilerledim. Normaldir, ilk başta amacınız net arttırmak değil de konu çalışmak soru çözmek olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı