Mesajı çözüm işaretlemeyen üyeler

Makaleler
5
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İnsanlara burada yaptıkları yorumların, ayırdıkları zamanın karşılığında tatmin duygusu yaşattıran ifadeler sırf bazıları yüzünden kaldırıldı, bu kişilere gelen tüm ifadeleri kaldırmak, bu kişilerin mesajlarına ifade verilmesini engellemek, bu kişilerin ifade vermesini engellemek yerine herkese adeta sıra dayağına çekmek ne kadar adil? Türkiye deki tasarımı, kitlesi, kuralları (geldiğim zamanki) ve en önemlisi kurucuları en düzgün forum olduğu için burada zaman geçiriyorum, bundan da mutluyum ama herkesi şamarlamanın bir anlamı yok. Bu duruma zaten yeteri kadar tepki gösterildi, anlaşılan hiçbir şey yapılmayacak bu konuyu geçiyorum ama konu açıp, sorununu çözen cevap gelmesine rağmen o cevabı "çözüm" olarak işaretlemeyen kişiler için bir adım atılsın bari. Bu arada bu konuyu açmaya ilk başta çekindim, belki kaç cevabın çözüm olarak işaretlendiğini gösteren bölümü kaldırırsınız diye :D Yapmazsınız umarım.

Aynı zamanda aslında soru olan ama soru başlığı açılmadığı için çözüm işaretlenemiyor bazı konularda.
Bunu bazen bende hata sonucu yapabiliyorum, konuyu raporlayınca soru formatına çeviriyorlar canımız, yetkililerimiz :p.

Kesinlikle katılıyorum bir de çözümü yazan üyeye teşekkür ettiği mesajı çözüm işaretleyenler var...
Bide mesajı alıntılayarak teşekkür edenler var..

1611432885914.png

Raporlayın çözüm işaretliyorlar. Konu soru tipinde değil ise soruya çevirip işaretliyorlar. Aslında onaylarken biraz daha dikkat etseler daha iyi olabilir.
Bunu öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler.
Belirteyim diyorum. Belirtince de zorla yapmışım gibi oluyor. Belirtemiyorum. Bazen modlar denk gelince düzeltiyorlar.
Hiç denk gelmedim, doğrudur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı