Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 7 Ekim 2020 #1 Erken seçim neden olmuyor? Bağlantıdaki konuya attığım mesaj silinmiş, nedenini öğrenmeyi istiyorum. Bu forumda affınıza sığınarak söylüyorum ama ''penisim kalkmıyor'' diye konu açan insanlar var. Benim attığım resimde ne uygunsuzluk gördünüz? Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2020
Erken seçim neden olmuyor? Bağlantıdaki konuya attığım mesaj silinmiş, nedenini öğrenmeyi istiyorum. Bu forumda affınıza sığınarak söylüyorum ama ''penisim kalkmıyor'' diye konu açan insanlar var. Benim attığım resimde ne uygunsuzluk gördünüz? Şimdiden teşekkür ederim.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 7 Ekim 2020 #2 Silen ben değildim fakat tahminimce konuya katkıda bulunmadığı için silinmiş. Ayrıca uyarı da verilmemiş. Öyle bir resim atmak yerine "Takip et" butonunu kullanabilirdiniz.
Silen ben değildim fakat tahminimce konuya katkıda bulunmadığı için silinmiş. Ayrıca uyarı da verilmemiş. Öyle bir resim atmak yerine "Takip et" butonunu kullanabilirdiniz.