Mescid-i Aksa'ya saldırı oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ferhat010

Femtopat
Katılım
1 Mayıs 2021
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç yapmasalar keşke.
 
Bundan daha vahim bir durum var sırf mescidi aksada Müslüman'ların namazlarını falan bozdu diye bizim ülkemizde işine gelip İsrail bayrağı yapan insanlar var hatta bir yorumda görmüştüm birisi şöyle demiş İsrail m. Kemal sayesinde kuruldu ve bu zulüme seviniyor bu kişi. Fazlasıyla zoruma gidiyor bu durum Müslüman'ların hep ezilmesi zulüm içinde yaşaması.

Zulmün her türlüsü, kötü insanlar barış içinde mutlu bir hayat yaşayabilir bence.
 
Çok haklısın fezai ama bu zulüm, biz konu oluşturunca geçmeyecek ne yazık ki.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dün akşam iftardan sonra İsrail askerlerinin bombardımanına tutulan 161 Müslüman yaralandı. Biliyorum kudüs her din için çok önemli ama orada o acıyı çeken canlar din için değil hepimiz içindi. Peki ya bizim eski kıblemiz mescid-i aksa değilmydi dinimiz için önemli değil miydi hepimiz için önemli değil miydi orada onca can hayatını kaybederken biz neredeydik zamanında elimizde olan kudüs bakın ne hallerde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
az-5.jpg
 
Ne olursa olsun şu an Orta Doğu da ki tek teknolojiye ve refaha önem veren ve sözde ermeni soykırımnı tanımayan tek ülke İsrail. Her şeyden önce ülkenin çıkarlarını korumak gerek.

Allah bu ümmeti yalnız Arap'lar için göndermediğini hatırlatırım orada ölen canlar bir kez olsun önemsendiğini düşünmüyorum Kudüs sahipsiz değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı