Mescidi Aksa'da cemaate ses bombası atıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Laik bir ülkeyiz diye zulmü mü savunmalıyız? Bunun Müslümanlıkla alakası yok. Bir zulmeden var bir de zulme uğrayan, Filistin halkı çok da masum değil evet ama zulmü savunmak da vicdansızlıktır, aşağılık bir tutumdur. Filistin'i savunmak da gayet bize düşer. Arapları sevmiyor olabilirsiniz fakat bu tutuma sessiz kalmamalısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ilk kez "İsrail ile müttefiğiz" diye bir şey duyuyorum.

Ben de.

Laik bir ülkeyiz diye zulmü mü savunmalıyız. Bunun müslümanlıkla alakası yok. Bir zulmeden var bir de zulme uğrayan, filistin halkı çok da masum değil evet. Ama zulmü savunmak ta vicdansızlıktır, aşağılık bir tutumdur. Filistin'i savunmak da gayet bize düşer. Arap'ları sevmiyor olabilirsiniz fakat bu tutuma sessiz kalmamalısınız.

Çok haklısınız hocam.

Bu dediklerin doğru değil. Gerçekten tarih bakımından çok ama çok eksiksin.

Osmanlı döneminde hiçbir ibadet yeri yıkılmamıştır, önce bunu öğrenmelisin. Ya restore edilip camii ye çevrilmiş ya da aynen bırakılmıştır.

Tarihinden bir habersin, zekiliğin ile her şeyi anlayabileceğini ve yorumlayabileceğini düşünüyorsun. Yarın bu mantık ile yüz yüze tartışmaya girersen, rezil olur çıkarsın.

Osmanlı'nın gayrimüslim politikasını bilmiyorsun.

Osmanlı'nın Balkan politikasından bir habersin.

Balkanlar'da bulunan devletlerin kültürlerini nasıl koruduklarından ve asimilasyona uğramamış olmalarından bir habersin.

Sana sadece üzülüyorum. Sırf müslüman diye koca devleti ve politikalarını bir kefede siliyorsun. Yazık.
Ya nasıl bilmiyorum? Siz vergi politikasını bile bilmiyorsanız tartışmaya gerek yok.
Osmanlı'dan nefret etmek için bir neden daha; 800 kişinin öldürülmesi

Hocam zaten soru sormuştum cidden bu dediğiniz doğruysa acayip kötü bu da bildiğin soy Kırım oluyor.
Yok hocam soykırım filan. Hiçbir dayanağı olmayan saçmalıklar bunlar sadece.

Ya nasıl bilmiyorum. Siz vergi politikasını bile bilmiyorsanız tartışmaya gerek yok.

Osmanlı nefreti gözünü kör etmiş. Yazık bana ki sana bir şeyler anlatmakla zaman kaybettim. Cidden üzülüyorum. Tarihi bilmeden büyüyorsun.

Ya nasıl bilmiyorum. Siz vergi politikasını bile bilmiyorsanız tartışmaya gerek yok.
Osmanlıdan nefret etmek için bir neden daha; 800 kişinin öldürülmesi.

Nedir bu ata nefreti sizdeki? Şimdi birinin çıkıp Atatürk'ten nefret etmek için bir sebep daha dese nasıl olur acaba? Gelmiş geçmiş en güçlü en şanlı devletlerden birini ve atalarımızı bu şekil de kötüleyemezsiniz. (Atatürk'ten nefret etmiyorum yanlış anlaşılmasın)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı