Mescidi Aksa'da cemaate ses bombası atıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nedir bu ata nefreti sizdeki? Şimdi birinin çıkıp Atatürk'ten nefret etmek için bir sebep daha dese nasıl olur acaba? Gelmiş geçmiş en güçlü en şanlı devletlerden birini ve atalarımızı bu şekil de kötüleyemezsiniz. (Atatürk'ten nefret etmiyorum yanlış anlaşılmasın)
Ata nefreti değil. Ben Fatih Sultan Mehmet'i çok severim ama diğerlerini değil. Bir insan benim atam diye her zaman onu savunacağım diye bir şey yok.
Siz de @SideWinder hocamın attığı kaynaklara bakın bir.
Tamam siz de benimkine bakın lütfen.

Ya nasıl bilmiyorum? Siz vergi politikasını bile bilmiyorsanız tartışmaya gerek yok.
Osmanlı'dan nefret etmek için bir neden daha; 800 kişinin öldürülmesi
Yazdıklarına cidden inanıyor musun bilmiyorum ama sağda soldan duyduklarını burada saçma. Osmanlı'ya emperyalist bile dedin ya az önce.

Saldırının başlama nedeni Biden yönetiminin İsrail'e yardım edip etmeyeceğini test etme gibi. Bugün BMGK var, Biden hükümeti orada ya destek çıkacak, ya da çıkmayacak. Büyük ihtimalle destek çıkarlar zaten ama olsun, belli olmaz.

Ata nefreti değil. Ben Fatih Sultan Mehmet'i çok severim ama diğerlerini değil. Bir insan benim atam diye her zaman onu savunacağım diye bir şey yok.

Atan diye savun demiyorum zaten. Adam akıllı kaynaklara bakmadan atalarını kötüleme sadece ve İbrahim hocamın attığı gibi daha güvenilir, sağlam, tarafsız kaynaklara bak.

Tamam siz de benimkine bakın lütfen.

Paylaştığın bir kaynak ya da makale yok, çünkü öğrendiklerini bu yollar ile öğrenmediğin belli oluyor. Popüler kültürden öğrendiklerin ile gelip burada "Osmanlı Balkanlar'a zulmetti" edebiyatı yapma. Senin gibi niceleri ile tartıştım bolca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı