MESEM doğru bir karar mı?

Spam yapmanıza gerek yoktu hocam 😂. Evet devlet veriyor.

Hocam evde değilim telefondan çok zor oluyor hatayla her tuşa rastgele basmışım 😂

devlet verıyor suan maaslar 2500tl ısveren ısterse kendıde verebılır bu ona baglı bırsey acıga gecın dıyen arkadaslar ıcınde cogu usta sanayı vs acıktakı adama para verıpte baslatmaz ısı ogrendıkce para verır mesemdede ılk baslarda usta vermez ama ısı kapmaya baslayınca kendısıde ekstra verıyor zaten
başlayınca ekstra isveren vermiyosa devletten 2500 aldığımla kaliyosam ne anladım bu işten hocam zaten enayi arıyorlar gibi hissettim saatlerce cnc fabrikasinda hammalık yaptırıp bide devletin verdiği o parayı bana vermeleri akıl kârı değil sende aynı fikirde misin

Son düzenleme:
Hocam evde değilim telefondan çok zor oluyor hatayla her tuşa rastgele basmışım 😂

Başlayınca ekstra isveren vermiyorsa devletten 2500 aldığımla kaliyorsam ne anladım bu işten hocam zaten enayi arıyorlar gibi hissettim saatlerce CNC fabrikasinda hammalık yaptırıp bir de devletin verdiği o parayı bana vermeleri akıl kârı değil sende aynı fikirde misin?

Bir bakımdan dedıgınız dogru fabrıkaya gıren tum arkadaslarım pişman tavsıyem sanayı tesısatcı vb gıbı bır ustanın yanına gırmenız.

Başlayınca ekstra isveren vermiyorsa devletten 2500 aldığımla kaliyorsam ne anladım bu işten hocam zaten enayi arıyorlar gibi hissettim saatlerce CNC fabrikasinda hammalık yaptırıp bir de devletin verdiği o parayı bana vermeleri akıl kârı değil sende aynı fikirde misin?

Bilirim benim telefonda arada donuyor bir bakıyorum 30 kez aynı mesajı yazmışım Allah'tan daha hiç göndermedim 😂.

Ya kral ben buralarda çok yeniyim hesap falan çok eski değil niye herkes kanka tarzı şekilde değil de herkes hocam diyor?

Hocam bir kez deyince alışkanlık yapıyor bence yaşla da alakası olabilir bilmiyorum o yüzden kanka yerine hocam kullanıyorum ben fakat isteyen kanka kullanıyor isteyen de hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı