Çözüldü MESEM programı Almanya'ya gitmek için engel olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Voxi12

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Almanya'da yaşamak istiyorum. MESEM okuyorum ve MESEM'den mezun olsam Almanya'ya gitmeme engel olur mu? Ausbildung programı ile gitmek istiyorum.

Çözüm
Hocam durumu özetleyeyim, MESEM herhangi bir engel teşkil etmiyor. C1 Almanca @Eriksen 'in dediği gibi çok büyük avantaj. Yetkili “Handwerkskammer” (Esnaf ve Zanaatkarlar Odası) veya ilgili “IHK” (Sanayi ve Ticaret Odası)'na MESEM'deki elektrik bölümü sertifikanızla denklik (Anerkennung) için başvurduğunuzda “Ausbildung Verkürzung” (eğitim süresi kısaltma) hakkı doğabiliyor.
Hocam durumu özetleyeyim, MESEM herhangi bir engel teşkil etmiyor. C1 Almanca @Eriksen'in dediği gibi çok büyük avantaj. Yetkili “handwerkskammer” (esnaf ve zanaatkarlar odası) veya ilgili “ıhk” (sanayi ve ticaret odası)'na MESEM'deki elektrik bölümü sertifikanızla denklik (anerkennung) için başvurduğunuzda “ausbildung verkürzung” (eğitim süresi kısaltma) hakkı doğabiliyor.

Merhaba ben de ausbildung yapmayı istiyorum. Ancak hiçbir güvenilir danışmanlık şirketi bulamadım acaba bir bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı