Ensarq Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #1 LGS'ye gireceğim MESEM'e geçmek istiyorum puan gerekiyor mu MESEM için yani MESEM'e geçmek için puan gerekiyor mu?
LGS'ye gireceğim MESEM'e geçmek istiyorum puan gerekiyor mu MESEM için yani MESEM'e geçmek için puan gerekiyor mu?
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.061 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #2 Hayır gerekli değil, yoldan geçen MESEM'e girebilir. Artı 0 Eksi
KS KS Ensarq Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #3 Teşekkürler bir de seçtiğim bölüme göre ders alıyorum değil mi? Artı 0 Eksi
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.061 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #4 Evet fakat okul 1 gün zaten, o 1 günde gidip gün boyu uyuyorsunuz ders falan dinleme olayı yok. Ensarq dedi: Teşekkürler bir de seçtiğim bölüme göre ders alıyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Evet fakat okul 1 gün zaten, o 1 günde gidip gün boyu uyuyorsunuz ders falan dinleme olayı yok. Ensarq dedi: Teşekkürler bir de seçtiğim bölüme göre ders alıyorum değil mi? Genişletmek için tıkla...