Merhaba. Yaşım 14, 9. Sınıfa gidiyorum, meslek lisesinde elektrik elektronik bölümündeyim. MESEM'e geçmek istiyorum çünkü, MESEM'e geçince okulu bitirdiğimde ustalık belgesi ve dükkan açma belgesi gibi şeyler alabiliyorum (duyduğum kadarıyla) bunları almak dışında hafanın sadece 1 günü okula gidip diğer günler kendimizin seçtiği MESEM için uygun olan bir iş yerinde hem mesleğimizi öğrenip hem de para kazanabiliyoruz… Benim için bu yaşta bir miktar sabit aylık para kazanmak çok iyi olur çünkü, Elektronik ile uğraşıyorum, Arduino, ESP32, rasberrypi projelerini yakından takip edip, bunlar ile uğraşıyorum. Kısacası hobim bunlar… fakat bu devre kartları, devre malzemeleri bildiğiniz gibi benim için çok pahalı. Bunları alırken de aileme yük olmak istemiyorum çünkü zaten orta-düşük gelirli bir ailem var.
Sorun şu ki: Şu an MESEM'e 9. Sınıfın 1. Döneminin ortasında nasıl geçeceğim? Beklemek istemiyorum ama ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum… Nasıl 9. Sınıfın ortasında MESEM'e geçebilirim ki? Rica etsem bilen birisi bana yardımcı olabilir mi?