L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 2 Mart 2021 #21 Öğrenciyim. Bilgisayar mühendisi olmak istiyorum.
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 2 Mart 2021 #22 hadwiger dedi: Hayır, sen karar vereceksin. Karar veremiyorsan sorun sendedir. Genişletmek için tıkla... 377619 dedi: Meb'in hareketler Genişletmek için tıkla... Hocam ben yazılım mühendisi olmak istiyorum ama Üniversite sınavına çalışırken eğitim sistemini değiştirirlerse o zaman işler değişir.
hadwiger dedi: Hayır, sen karar vereceksin. Karar veremiyorsan sorun sendedir. Genişletmek için tıkla... 377619 dedi: Meb'in hareketler Genişletmek için tıkla... Hocam ben yazılım mühendisi olmak istiyorum ama Üniversite sınavına çalışırken eğitim sistemini değiştirirlerse o zaman işler değişir.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 2 Mart 2021 #23 furkii06 dedi: Ulan şu konuda biriniz de siyasetçi olacağım demiyor geri kafalılara mı kaldık yine. Genişletmek için tıkla... Siyasetçi olmak sandığınız kadar kolay bir şey değil, ayrıca günümüzde muhalifler iktidar tarafından pek hoş karşılanmıyor.
furkii06 dedi: Ulan şu konuda biriniz de siyasetçi olacağım demiyor geri kafalılara mı kaldık yine. Genişletmek için tıkla... Siyasetçi olmak sandığınız kadar kolay bir şey değil, ayrıca günümüzde muhalifler iktidar tarafından pek hoş karşılanmıyor.
okansen14 Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 947 Çözümler 2 2 Mart 2021 #24 Yarı zamanlı satış danışmanı ve öğrenciyim.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 2 Mart 2021 #25 377619 dedi: Hocam ben yazılım mühendisi olmak istiyorum ama Üniversite sınavına çalışırken eğitim sistemini değiştirirlerse o zaman işler değişir. Genişletmek için tıkla... Yapılacak hiçbir değişiklik sizin istediğiniz mesleği kazanmanıza engel olmaz. Yorulursunuz, zorlanırsınız ama başarırsınız.
377619 dedi: Hocam ben yazılım mühendisi olmak istiyorum ama Üniversite sınavına çalışırken eğitim sistemini değiştirirlerse o zaman işler değişir. Genişletmek için tıkla... Yapılacak hiçbir değişiklik sizin istediğiniz mesleği kazanmanıza engel olmaz. Yorulursunuz, zorlanırsınız ama başarırsınız.
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 2 Mart 2021 #26 hadwiger dedi: Yapılacak hiçbir değişiklik sizin istediğiniz mesleği kazanmanıza engel olmaz. Yorulursunuz, zorlanırsınız ama başarırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam moral için.
hadwiger dedi: Yapılacak hiçbir değişiklik sizin istediğiniz mesleği kazanmanıza engel olmaz. Yorulursunuz, zorlanırsınız ama başarırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam moral için.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.747 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #27 furkii06 dedi: Ulan şu konuda biriniz de siyasetçi olacağım demiyor geri kafalılara mı kaldık yine. Genişletmek için tıkla... Sanki siyasetçi olduğumuz zaman dürüst olacağız da, olduğumuz zaman karaktersel olarak değişiriz zaten o yüzden takmayın pek. Yazılım mühendisliği.
furkii06 dedi: Ulan şu konuda biriniz de siyasetçi olacağım demiyor geri kafalılara mı kaldık yine. Genişletmek için tıkla... Sanki siyasetçi olduğumuz zaman dürüst olacağız da, olduğumuz zaman karaktersel olarak değişiriz zaten o yüzden takmayın pek. Yazılım mühendisliği.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 2 Mart 2021 #28 luci666 dedi: Hayır değilim. Çanakkale 18 Mart mezunuyum, 7 yılda bitirdim. Elbette aktif olarak iş yoğunluğum ve benim umursamazlığım büyük etken oluşturdu. Bu arada 4 yıllıktı. Uzaktan eğitim görmedim. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam, babam da Hacettepe Türkçe öğretmenliğini 6 yılda bitirmiş. Güzel yerde okumuşsunuz ama, bu da bir şans.
luci666 dedi: Hayır değilim. Çanakkale 18 Mart mezunuyum, 7 yılda bitirdim. Elbette aktif olarak iş yoğunluğum ve benim umursamazlığım büyük etken oluşturdu. Bu arada 4 yıllıktı. Uzaktan eğitim görmedim. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam, babam da Hacettepe Türkçe öğretmenliğini 6 yılda bitirmiş. Güzel yerde okumuşsunuz ama, bu da bir şans.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 2 Mart 2021 #29 377619 dedi: Öğrenciyim, ileride ne olacağıma Meb'in hareketleri karar verecek. Genişletmek için tıkla... Yorumun alnı olsa da öpsem.
377619 dedi: Öğrenciyim, ileride ne olacağıma Meb'in hareketleri karar verecek. Genişletmek için tıkla... Yorumun alnı olsa da öpsem.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #30 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et