Mesleğiniz nedir?

İtopya'da çalışıyorum bilgisayar mühendisi denebilir PC falan topluyoruz.
Çok iyi meslek yalnız :D

Oldum olası bilgisayarla haşır neşir olmayı sevdim ama bir türlü mesleğim haline getiremedim..
YKS'den sonra yapacağım planları düşünerek motivasyonumu ve mutluğumu artmasını sağlıyorum.
Az kaldı, az daha sabır. Son düzlüktesin artık, kopta gel :)
 
Çok iyi meslek yalnız :D

Oldum olası bilgisayarla haşır neşir olmayı sevdim ama bir türlü mesleğim haline getiremedim.

Az kaldı, az daha sabır. Son düzlüktesin artık, kopta gel :)

Miningciler sağ olsun stok yok toptan satılıyordu bir ara pişman olduk sadece sistem içinde vereceğiz artık kartları.
 
Hocam ben yazılım mühendisi olmak istiyorum ama Üniversite sınavına çalışırken eğitim sistemini değiştirirlerse o zaman işler değişir.
Üniversite sınavına girdiğim senenin başında YGS sınavına 3 ay kala YGS kalktı. Sonra ilk adım sınavının da 2. adım sınavıyla aynı gün olacağı ve sadece Türkçe matematik olacağı söylendi. Sonra fen ve sosyal sorularının türkçe mata yedirilmiş halde olacağı söylendi. Ardından sınava 4-5 ay kala fen sosyalin geri getirildiği açıklandı. Sonuç olarak girdik gayet de güzel kazandık. Bi size değil herkese değişiyor. Evet kötü bir şey ama bunu kendinize bahane edip ohoo ben çalışmıyorum derseniz bi sene sonra yine mezun olarak çalışıyorsunuz. Aynı böyle bir isyan yapıp mezuna kalan bi grup kızı hatırlıyorum tam sosyal kalktığında ben bu belirsizlikte çalışamam hocam diye isyan ediyordu. Velhasıl ÖSYM vay ağam sen çalışamaz mısın yapmayalım o zaman sınavı demedi. Gözünüzü korkutmayın sistem ne olursa olsun çalışan yapar
 
1996'da Ilk basladigimda Grafik tasarim yapiyordum, daha sonrasinda 1997'de Web Tasarim'da buna dahil oldu.. Ardindan 2000 yilinda HTML/CSS isin icine girdi. Sonrasinda 5 yil Art Director olarak calistim. Ardindan Javascript ve diger. diller de dahil olunca, 2009'da Prototype designer olarak calismaya basladim. Sonrasinda baska yazilim dilleri de katilinca UI/UX'e daha cok kaydim ve artik UI/UX Architect olarak calisiyorum..

Bunlarin yaninda 27 yildir fotografcilik yapiyorum + 30 yil once grubum vardi, sahnelere cikardik, ben Bass caliyordum :)

Onun haricinde de aile meslegimiz 4 jenerasyondur dogal urunler, bitkiler, aromatik ve baharat urunleri uzerine. Aile dukkanimiz Besiktas'ta Kirkambar Baharatcisi, belki oralara gidenler bilirler. Ben dijital dunya ile devam etmeye karar verdim, o yuzden aile mesleginden 1998'de uzaklastim..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı