Mesleğiniz nedir?

Bakıyorum herkes ya havacılık sektörü yada bilgisayar mühendisliği ve alt dallarını istiyor. Ben de Yıldırım Beyazıt üni. uzay ve havacılık mühendisliği istiyorum. Veya Necmettin Erbakan üni. uçak mühendisliği. Ama sanırım forum TR 'nin gelecekteki yazılım ve havacılık sektöründe ki boşluğunu dolduracak. Forum için sağol @Recep Baltaş.
 
Üniversite sınavına girdiğim senenin başında YGS sınavına 3 ay kala YGS kalktı. Sonra ilk adım sınavının da 2. adım sınavıyla aynı gün olacağı ve sadece Türkçe matematik olacağı söylendi. Sonra fen ve sosyal sorularının türkçe mata yedirilmiş halde olacağı söylendi. Ardından sınava 4-5 ay kala fen sosyalin geri getirildiği açıklandı. Sonuç olarak girdik gayet de güzel kazandık. Bi size değil herkese değişiyor. Evet kötü bir şey ama bunu kendinize bahane edip ohoo ben çalışmıyorum derseniz bi sene sonra yine mezun olarak çalışıyorsunuz. Aynı böyle bir isyan yapıp mezuna kalan bi grup kızı hatırlıyorum tam sosyal kalktığında ben bu belirsizlikte çalışamam hocam diye isyan ediyordu. Velhasıl ÖSYM vay ağam sen çalışamaz mısın yapmayalım o zaman sınavı demedi. Gözünüzü korkutmayın sistem ne olursa olsun çalışan yapar
Sisteme isyan etmeyenlere selam olsun.
indir.jpg
 
Grafik Tasarım'cıyım fakat tabi ki kendi mesleğimi yapamıyorum mağazada çalışmaktayım yakında müdür yardımcı olacağım inşallah hayırlısı tabi herşeyin.
 

Geri
Yukarı