Mesleğiniz Nedir?

Bilgisayar Programcılığı 2. sınıf öğrencisiyim. Hedefim DGS ile Yazılım Mühendisliği olmadı Bilgisayar Mühendisliği. DGS için Mat1 çalışıyorum. 2 yıllık okuyorum diye düzgün bursta vermiyorlar. Servis parası o şu bu derken zar zor aileden para istemeden geçinmeye çalışıyoruz.

8 Yıl Lise ile birlikte Otelcilik Ve Turizm Meslek okudum şimdi Kemer Orange County'de Barmen'lik yapıyorum tatile beklerim

Bu yıl üniversite de okuyacağım. 4 gün kaldı okumama
Sanırım sizde robotik süreç otomasyonu olarak geçiyor benim bölümüm.
İngilizce okuyacağım. Bölüm adı şöyle: Process automation engineering.

Son düzenleyen: Moderatör:
Liseden yeni mezun oldum. Üniversite sınavında istediğim bölüme giremedim. Seneye şansımı yine deneyeceğim. Birkaç ay önce bende öğrenciydim.

*Yaşlı Hastalıkları Doktoru
*İşyeri Hekimi ve İşyeri Hekimi Eğiticiliği
*İlkyardımcı Eğitmenliği ve İlkyardımcı Eğitici Eğitmenliği
Sosyolog (Anadolu Üniversitesi)
Yarı Amatör Müzik Aranjörü (Kayıt Studiosu sahibi) - Amatör Piyanist ve Klavyeci
Giriş seviyesinde bilgisayar programcısı
Profesyonel MMO oyuncusu

*İşaretliler profesyonel olarak para kazandığım işlerdir.Kazandığım para Türkiye ortalamasının üzerinde verdiğim emeğin karşılığının altındadır

Öğrenciyim, aynı zamanda bir spor mağazasında satış danışmanı olarak yarı zamanlı çalışıyorum. Daha önce yine özel bir firma da bilgi işlem bölümünde stajyerlik yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…