Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 14 Eylül 2019 #81 Steward dedi: Çok isterdim ama Eskişehir'den Hatay'a yol bayağı tutar Genişletmek için tıkla... Belki ben bir gün Eskişehir'e gelirim ve künefe getiririm, belli olmaz Arda Dayıoğlu dedi: Sen yolu hallet ben künefeyi öderim de. Genişletmek için tıkla... Siz sütü ödeyin de ben künefeyi hallederim
Steward dedi: Çok isterdim ama Eskişehir'den Hatay'a yol bayağı tutar Genişletmek için tıkla... Belki ben bir gün Eskişehir'e gelirim ve künefe getiririm, belli olmaz Arda Dayıoğlu dedi: Sen yolu hallet ben künefeyi öderim de. Genişletmek için tıkla... Siz sütü ödeyin de ben künefeyi hallederim
Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2019 #82 Walter H. White dedi: Belki ben bir gün Eskişehir'e gelirim ve künefe getiririm, belli olmaz Genişletmek için tıkla... Beklerim. Laz bombası adında efsane bir içeceği var buranın. Denemek istersin.
Walter H. White dedi: Belki ben bir gün Eskişehir'e gelirim ve künefe getiririm, belli olmaz Genişletmek için tıkla... Beklerim. Laz bombası adında efsane bir içeceği var buranın. Denemek istersin.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 14 Eylül 2019 #83 Steward dedi: Beklerim. Laz bombası adında efsane bir içeceği var buranın. Denemek istersin. Genişletmek için tıkla... Laz bombası mı, ilk defa duyuyorum Künefenin yanında iyi gider mi onu söyle sen
Steward dedi: Beklerim. Laz bombası adında efsane bir içeceği var buranın. Denemek istersin. Genişletmek için tıkla... Laz bombası mı, ilk defa duyuyorum Künefenin yanında iyi gider mi onu söyle sen
Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2019 #84 Walter H. White dedi: Laz bombası mı, ilk defa duyuyorum Künefenin yanında iyi gider mi onu söyle sen Genişletmek için tıkla... Valla yemeğin yanında hiç denemedim. O konuda bir şey söyleyemeyeceğim
Walter H. White dedi: Laz bombası mı, ilk defa duyuyorum Künefenin yanında iyi gider mi onu söyle sen Genişletmek için tıkla... Valla yemeğin yanında hiç denemedim. O konuda bir şey söyleyemeyeceğim
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.180 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 14 Eylül 2019 #85 Yeni mezun bilgisayar mühendisiyim. 1 ay oldu mezun olalı. Şu an yatıştayım, yakın zamanda bir iş yapmayı planlamıyorum. İlerisi için hayırlısı artık.
Yeni mezun bilgisayar mühendisiyim. 1 ay oldu mezun olalı. Şu an yatıştayım, yakın zamanda bir iş yapmayı planlamıyorum. İlerisi için hayırlısı artık.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 14 Eylül 2019 #86 Steward dedi: Valla yemeğin yanında hiç denemedim. O konuda bir şey söyleyemeyeceğim Genişletmek için tıkla... "Laz Bombası" yazdım ve bu çıktı, açıklaması gerçekten efsane Bu bildiğin acılı şalgam tarzı bir şeymiş döner ile iyi gider
Steward dedi: Valla yemeğin yanında hiç denemedim. O konuda bir şey söyleyemeyeceğim Genişletmek için tıkla... "Laz Bombası" yazdım ve bu çıktı, açıklaması gerçekten efsane Bu bildiğin acılı şalgam tarzı bir şeymiş döner ile iyi gider
Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2019 #87 Walter H. White dedi: "Laz Bombası" yazdım ve bu çıktı, açıklaması gerçekten efsane Bu bildiğin acılı şalgam tarzı bir şeymiş döner ile iyi gider Eki Görüntüle 438184 Genişletmek için tıkla... Markette gezinirken dikkatimi çekmişti. Bu yazıyı okumasaydım hiç denemeye merakım olmayacaktı
Walter H. White dedi: "Laz Bombası" yazdım ve bu çıktı, açıklaması gerçekten efsane Bu bildiğin acılı şalgam tarzı bir şeymiş döner ile iyi gider Eki Görüntüle 438184 Genişletmek için tıkla... Markette gezinirken dikkatimi çekmişti. Bu yazıyı okumasaydım hiç denemeye merakım olmayacaktı
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 14 Eylül 2019 #88 Steward dedi: Markette gezinirken dikkatimi çekmişti. Bu yazıyı okumasaydım hiç denemeye merakım olmayacaktı Genişletmek için tıkla... Buralarda hiç görmedim ben. Adana'da şalgam var aynı bunun gibi, acılısını içersen yanarsın vallahi Ama yemek ile şahane oluyor gerçekten
Steward dedi: Markette gezinirken dikkatimi çekmişti. Bu yazıyı okumasaydım hiç denemeye merakım olmayacaktı Genişletmek için tıkla... Buralarda hiç görmedim ben. Adana'da şalgam var aynı bunun gibi, acılısını içersen yanarsın vallahi Ama yemek ile şahane oluyor gerçekten
Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2019 #89 Walter H. White dedi: Buralarda hiç görmedim ben. Adana'da şalgam var aynı bunun gibi, acılısını içersen yanarsın vallahi Ama yemek ile şahane oluyor gerçekten Genişletmek için tıkla... Şalgam da fena değil ama bu içeceğin tadı daha güzel
Walter H. White dedi: Buralarda hiç görmedim ben. Adana'da şalgam var aynı bunun gibi, acılısını içersen yanarsın vallahi Ama yemek ile şahane oluyor gerçekten Genişletmek için tıkla... Şalgam da fena değil ama bu içeceğin tadı daha güzel
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 14 Eylül 2019 #90 Steward dedi: Şalgam da fena değil ama bu içeceğin tadı daha güzel Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, içinde lahana varmış. Burada görürsem direk alacağım zehirlenmem umarım
Steward dedi: Şalgam da fena değil ama bu içeceğin tadı daha güzel Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, içinde lahana varmış. Burada görürsem direk alacağım zehirlenmem umarım