Fronzy Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 322 26 Aralık 2024 #1 Bölümü değiştirmek istiyorum fakat bu dönem geçişler kapanmış.2. dönem başka bir bölüme geçiş yapabilir miyim?
Bölümü değiştirmek istiyorum fakat bu dönem geçişler kapanmış.2. dönem başka bir bölüme geçiş yapabilir miyim?
a.s.a.p rocky Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 388 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #2 11. sinifa kadar geciş yapabilirsin diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2024
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 891 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #3 Fronzy dedi: Bölümü değiştirmek istiyorum fakat bu dönem geçişler kapanmış.2. dönem başka bir bölüme geçiş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... bu dönem geçişler kapanmadı dostum hızlı olup bu gece yaparsan belki yarın bile geçebilirsin
Fronzy dedi: Bölümü değiştirmek istiyorum fakat bu dönem geçişler kapanmış.2. dönem başka bir bölüme geçiş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... bu dönem geçişler kapanmadı dostum hızlı olup bu gece yaparsan belki yarın bile geçebilirsin
Fronzy Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 322 26 Aralık 2024 #4 CaperKeys dedi: Bu dönem geçişler kapanmadı dostum hızlı olup bu gece yaparsan belki yarın bile geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Müdür yardımcısına gidip durumu anlattım o da sınavlara çok az kaldığını artık geçemeyeciğimi söyledi. 2. dönem hakkına bir şey söylemedi 2.dönem geçmem benim için daha iyi olur.
CaperKeys dedi: Bu dönem geçişler kapanmadı dostum hızlı olup bu gece yaparsan belki yarın bile geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Müdür yardımcısına gidip durumu anlattım o da sınavlara çok az kaldığını artık geçemeyeciğimi söyledi. 2. dönem hakkına bir şey söylemedi 2.dönem geçmem benim için daha iyi olur.
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 891 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #5 Fronzy dedi: Müdür yardımcısına gidip durumu anlattım o da sınavlara çok az kaldığını artık geçemeyeciğimi söyledi. 2. dönem hakkına bir şey söylemedi 2.dönem geçmem benim için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... kandırmış bugün nakilim onaylandı
Fronzy dedi: Müdür yardımcısına gidip durumu anlattım o da sınavlara çok az kaldığını artık geçemeyeciğimi söyledi. 2. dönem hakkına bir şey söylemedi 2.dönem geçmem benim için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... kandırmış bugün nakilim onaylandı
Fronzy Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 322 29 Aralık 2024 #6 Alan değişiklikleri bu haftada devam ediyormuş diye duydum doğru mudur acaba. Ayrıca alan değişiklikleri aylık mı oluyor yoksa haftalık mı ya da zamansız mı?
Alan değişiklikleri bu haftada devam ediyormuş diye duydum doğru mudur acaba. Ayrıca alan değişiklikleri aylık mı oluyor yoksa haftalık mı ya da zamansız mı?
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 891 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #7 Fronzy dedi: Alan değişiklikleri bu haftada devam ediyormuş diye duydum doğru mudur acaba. Ayrıca alan değişiklikleri aylık mı oluyor yoksa haftalık mı ya da zamansız mı? Genişletmek için tıkla... ocak ayında haftalık diye biliyorum
Fronzy dedi: Alan değişiklikleri bu haftada devam ediyormuş diye duydum doğru mudur acaba. Ayrıca alan değişiklikleri aylık mı oluyor yoksa haftalık mı ya da zamansız mı? Genişletmek için tıkla... ocak ayında haftalık diye biliyorum
Fronzy Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 322 29 Aralık 2024 #8 Teşekkür ederim yarın tekrar deneyeceğim.