Meslek lisesi bilişim bölümü zor mu?

10. sınıf C# kodlarında zorlanıyorsan 11. sınıfta Android Studio ve Java ile daha fazla zorlanabilirsin ve buna ek olarak HTML dersi de geliyor. Karar senin ya bu zorlukların üstesinden geleceksin ya da bölüm değişeceksin.

Meslekte otomotiv okuyunca ne olunacak ki ya sektörde işci olcan ya da otomotivle alakalı başka bir şey.

Yazılım mı daha iyi otomotiv mi?

Hocam sevdiğniz bir işse güzel olabilir ama benim gibi istemediğniz bir meslek seçerseniz hayatınız kararır şu an Anadolu'ya geçeceğim inşallah. Hangisini daha çok seviyorsanız onu seçin.

11. sinif cok daha zor. C# yapamiyorsan Android Studio ve Java'da zorlanirsin. Ustune HTML dersleri de geliyor. Ya C#'i iyice ogrenmeye calis. Yok kesinlikle olmuyorsa degistir.

Ama şu ana kadar hiç çalışmadım evde derslere sadece okuldan okula ama PC var evimde C# indirip tekrar yapsam işe yarar mı ama bir yandan hocamız cidden kötü anlatıyor.

Yazılım bölümümü yoksa siber mi?

Yazılım.

C# forms zor değil bence çok eğlenceli.

Toolbox kısmından yaptığımız formda zorlanmıyorum ama konu kod kısmına gelince zorlanıyorum.

Hocam zor olan nedir? C# en kolayı, form oluşturuyorsun içine de birkaç tane kod yazıyorsun bu kadar.

Size göre kolay olabilir.

11. Sınıf olmadan bölüm değiştirmeni tavsiye ederim, 6 tane bölüm dersi var. Çok zorlanırsın.

11. sınıf olmadan bölüm değiştirmeni tavsiye ederim, 6 tane bölüm dersi var. Çok zorlanırsın.

3 tane değil mi ya o evet zorlanacağı mı biliyorum fakat şu an sınavdan kağıt üzerinden 100 aldım ama iş uygulamaya gelince malum ama şu ana kadar evde hiç tekrar vs yapmadım PC olmasına rağmen.

Ben siber son sınıfım şuana kadar zorlandığım tek ders kali Linux, ağ sistemlerindeki topolojiler ve birazcık active directory. Onun dışında çok eğlenceliydi hala da öyle.

Ben evde calismadigim halde anlayip yuksek notlar aliyordum. Siz bence bolum degistirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…