Meslek lisesi bilişim bölümü zor mu?

Hocam C# da ne var Allah'ını seversen ya. Geçen sene görüyordum şuan 11. sınıfım. Onun kadar kolay dil görmedim. Python'dan bile kolay bence.

Hocam C# da ne var Allah'ını seversen ya. Geçen sene görüyordum şu an 11. sınıfım. Onun kadar kolay dil görmedim. Python'dan bile kolay bence.

Hocam bilmiyorum ya Python da bana göre daha kolay C#'dan

Hocam ne yaptınız okul değiştirdiniz mi? Bende 10. sınıfa geçtim okul açılınca hemen Anadolu'ya geçsemmi diye düşünüyorum çünkü üniveriste hayalim var.

Okul değiştirmedim yaptığım işi sevmeye çalıştım öğrendim sonrası zaten kolay ama eğer üniversite gibi bir hayalin varsa meslek lisesi biraz seni zorlayabilir staj konusunda.

Okul değiştirmedim yaptığım işi sevmeye çalıştım öğrendim sonrası zaten kolay ama eğer üniversite gibi bir hayalin varsa meslek lisesi biraz seni zorlayabilir staj konusunda.

Bende bilişim bölümüne gidiyorum 4 yıllık üniversite okumak istiyorum dershaneye falan gitsem olur mu ki. Ya da yol erkenken lisemi değiştirmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…