K KrakoW00 Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar bu yıl meslek lisesin de bilişim bölümüne gideceğim ancak kafama bir şey takıldı. Bilişim bölümünde hangi dersler bulunmaktadır? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2022
Arkadaşlar bu yıl meslek lisesin de bilişim bölümüne gideceğim ancak kafama bir şey takıldı. Bilişim bölümünde hangi dersler bulunmaktadır?
Haktan83 Picopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #2 KrakoW00 dedi: Arkadaşlar bu yıl meslek lisesin de bilişim bölümüne gideceğim ancak kafama bir şey takıldı. Bilişim bölümünde hangi dersler bulunmaktadır? Genişletmek için tıkla... Robotik kodlama, ağ sistemleri ve siber güvenlik bulunuyor bende bilişim okuyorum.
KrakoW00 dedi: Arkadaşlar bu yıl meslek lisesin de bilişim bölümüne gideceğim ancak kafama bir şey takıldı. Bilişim bölümünde hangi dersler bulunmaktadır? Genişletmek için tıkla... Robotik kodlama, ağ sistemleri ve siber güvenlik bulunuyor bende bilişim okuyorum.
K KrakoW00 Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #3 Haktan83 dedi: Robotik kodlama, ağ sistemleri ve siber güvenlik bulunuyor bende bilişim okuyorum. Genişletmek için tıkla... Normal matematik vb.. dersler yok değilmi pek bilmiyorum
Haktan83 dedi: Robotik kodlama, ağ sistemleri ve siber güvenlik bulunuyor bende bilişim okuyorum. Genişletmek için tıkla... Normal matematik vb.. dersler yok değilmi pek bilmiyorum
Haktan83 Picopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #4 KrakoW00 dedi: Normal matematik vb. Dersler yok değil mi pek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki var ama daha az oluyor normale göre bizde haftalık 5 saat idi.
KrakoW00 dedi: Normal matematik vb. Dersler yok değil mi pek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki var ama daha az oluyor normale göre bizde haftalık 5 saat idi.
V Vasıfsız Üye Picopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Temmuz 2022 #5 2019 mezunu olarak 10. sınıf Paket Programlama, Programlama Temelleri, Temel Elektronik, BTT. 11. sınıf Web tasarım temelleri, Grafik Animasyon, Veri Tabanı 12.sınıf İnternet programlama(PHP) vardı. Şimdi değişmiştir herhalde.
2019 mezunu olarak 10. sınıf Paket Programlama, Programlama Temelleri, Temel Elektronik, BTT. 11. sınıf Web tasarım temelleri, Grafik Animasyon, Veri Tabanı 12.sınıf İnternet programlama(PHP) vardı. Şimdi değişmiştir herhalde.