Meslek lisesi İç mekan tasarımı mezunu ofiste çalışabilir mi?

İç mekan tasarımı bölümü mezunuyum, fakat mezun olduğum yıl üstüne gitmeyip başka işlere yönelmiştim. Şu an da pişmanım çünkü mimarların şu an gördüğü, bildiği seviyede AutoCAD bilgimiz vardı. Şimdi de yakında programı satın alıp, bir eğitim seti ve daha sonrasında da sertifika için kursa para yatıracağım. Bu bölüm üstünden gitmek istiyorum eskiden severek yapardım ve notlarım da iyiydi. Bunu yapmam sizce mantıklı mı? Güzel bir iş geleceğine sahip olabilir miyim?

Genelde ofislerde iç mimar/mimar ünvanı olmayan kişilere çok yüksek ücretler vermezler ki bizim ünvanımız olduğu halde düşük ücret teklif eden çok yer var. Senin söylediğin AutoCAD'le bu iş bitmiyor. Bunun Photoshop, 3DMAX, Vray, Office gibi programlarınada hakim olman lazım ki elle tutulur bir sonuca ulaşabilesin. Peki bu sektörde olan biri olarak sana buradan yürümeni önerir miyim tabii ki hayır :)

Genelde ofislerde iç mimar/mimar ünvanı olmayan kişilere çok yüksek ücretler vermezler ki bizim ünvanımız olduğu halde düşük ücret teklif eden çok yer var. Senin söylediğin AutoCAD'le bu iş bitmiyor. Bunun Photoshop, 3DMAX, Vray, Office gibi programlarınada hakim olman lazım ki elle tutulur bir sonuca ulaşabilesin. Peki bu sektörde olan biri olarak sana buradan yürümeni önerir miyim tabii ki hayır :)
Peki tavsiyeniz var mı? Sadece AutoCAD bilgisi ile iş bulamaz mıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı