Meslek lisesi mezunu biri olarak YKS'de 80-100 bin sayısal sıralamalar yapılabilir mi?

Altay tankı

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta görmüş olduğunuz üzere meslek lisesi mezunuyum ve geçen sene YKS'de çok kötü sonuçlar aldım, feci derecede moralimi bozdu, çevrem meslek liselerinin düzgün bir yer kazanamaz diye bir düşüncesi var, açık konuşayım, doğru dürüst temelim yok; AYT fizik, kimya, biyoloji, matematik görmedim, okulda son sene 2-3 deneme çözdürdüler, meslek lisesi mezunu olduğum için çok pişmanım.

Başlıkta görmüş olduğunuz üzere meslek lisesi mezunuyum ve geçen sene YKS'de çok kötü sonuçlar aldım, feci derecede moralimi bozdu, çevrem meslek liselerinin düzgün bir yer kazanamaz diye bir düşüncesi var, açık konuşayım, doğru dürüst temelim yok; AYT fizik, kimya, biyoloji, matematik görmedim, okulda son sene 2-3 deneme çözdürdüler, meslek lisesi mezunu olduğum için çok pişmanım.
Antrenmanlarla Matematik al ilk seviye çözdükçe bilgiler yerine oturur ilk başta biraz zorlanabilirsiniz ama siz yinede sözeli en iyi şekilde yapmaya çalışın fen bilgisi bölümünde sözel konulara çalışıp halledinki diğer sayısal konulara kolayca sıra gelsin

Kapasiteni bilmeden şunu demeliyim ki 1sene dişini sıkıp çok çalışman lazım. Zaten mevzunun çoğu çok çalışmakta kapasite vs az yüzdeliğe sahip aslında. Verimli doğru şekilde çalışırsan 9ay boyunca en kötü 200bin yapman lazım.

Neden işini yapıp para kazanmaktansa üni okuyorsun? Madem okuyacaktın neden meslek seçtin? Önce bunların cevabını kend,ne ver. Ve kafanı dinle çevreyi salla. Ağzı olan konuluyor.

Neden işini yapıp para kazanmaktansa üniversite okuyorsun? Madem okuyacaktın neden meslek seçtin? Önce bunların cevabını kend, ne ver. Ve kafanı dinle çevreyi salla. Ağzı olan konuluyor.

Ben ailemin zoruyla mesleğe gittim şöyle diyeyim ki ben daha sözel eşit ağırlık sayısal gibi kavramları YKS'den sonra öğrendim bize hiçbir şey denmedi son sene 9 ay stajda eşek gibi çalıştım akademik sınıfa gidecektim son sene staj görmeyip YKS çalışmak için beni kısa süreliğine alıp senin akademik sınıfa girmen için gereken puanı yanlış hesaplamışız deyip attılar ben bu soruları çok kez düşündüm hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı