M mertkrdmr Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #31 berat.k25 dedi: Meslek lisesinde iş öğrenebileceğini düşünüyorsan çok yanlış düşünüyorsun. Genişletmek için tıkla... İş öğrenmez ama ortaöğretim KPSS alanı olan bir yere atanabilir.
berat.k25 dedi: Meslek lisesinde iş öğrenebileceğini düşünüyorsan çok yanlış düşünüyorsun. Genişletmek için tıkla... İş öğrenmez ama ortaöğretim KPSS alanı olan bir yere atanabilir.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 19 Kasım 2024 #32 Meslek öğrenmek istiyorsanız, meslek lisesi olabilir.
Ö Ömerabi54 Picopat Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #33 berat.k25 dedi: Meslek lisesinde iş öğrenebileceğini düşünüyorsan çok yanlış düşünüyork. Genişletmek için tıkla... berat.k25 dedi: Meslek lisesinde iş öğrenebileceğini düşünüyorsan çok yanlış düşünüyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam benim 450 puan alıp meslek lisesine giden tanıdıklarım var her meslek lisesi aynı değil.
berat.k25 dedi: Meslek lisesinde iş öğrenebileceğini düşünüyorsan çok yanlış düşünüyork. Genişletmek için tıkla... berat.k25 dedi: Meslek lisesinde iş öğrenebileceğini düşünüyorsan çok yanlış düşünüyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam benim 450 puan alıp meslek lisesine giden tanıdıklarım var her meslek lisesi aynı değil.
T Twexy Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 559 Çözümler 2 24 Kasım 2024 #34 Ömerabi54 dedi: Hocam benim 450 puan alıp meslek lisesine giden tanıdıklarım var her meslek lisesi aynı değil. Genişletmek için tıkla... Hocam siz kararınızı vermişsiniz zaten umarım pişman olmazsınız başarılar.
Ömerabi54 dedi: Hocam benim 450 puan alıp meslek lisesine giden tanıdıklarım var her meslek lisesi aynı değil. Genişletmek için tıkla... Hocam siz kararınızı vermişsiniz zaten umarım pişman olmazsınız başarılar.