Meslek lisesi staj kaçıncı sınıfta başlıyor?

Bedless

Hectopat
Daha fazla  
Meslek lisesine gideceğim. Ne zaman başlıyor? Herkes farklı bir şeyler diyor anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben lise 1 de staja gidebiliyorum sistemin adı; MESEM.

Meslek lisesine gideceğim. Ne zaman başlıyor? Herkes farklı bir şeyler diyor anlamadım.

Neredeyse tüm meslek liseleri 12. sınıfta yolluyor bazen 11 de gidende oluyor ama genel olarak 12. sınıfta.

Hocam ben lise 1 de staja gidebiliyorum sistemin adı; MESEM.

Meslek lisesi ile MESEM farklı bir şey değil mi açık öğretimden lise okuyorsun gibi bir sistem o zaten.

MESEM sisteminde 1.Sınıftan itibaren Sağlık meslekte 12.Sınıftan itibaren Turizm de yazın otellere yollanıyor diye biliyorum okula geç başlıyorlar.

Neredeyse tüm meslek liseleri 12. sınıfta yolluyor bazen 11 de gidende oluyor ama genel olarak 12. sınıfta.

Meslek lisesi ile MESEM farklı bir şey değil mi açık öğretimden lise okuyorsun gibi bir sistem o zaten.
Evet MESEM de 2 veya 3 ders var haftanın neredeyse 4-5 günü çalışıyorsun 1 gün okula gidiyorsun diye biliyorum.

Hocam farklı mı bilmiyorum ama hocalar bizim okulda 12. sınıflar içinde MESEM sınıfı olduğunu söylüyor ve haftada 1 gün(pazartesi) ookula gidiyoruz onun dışında hafta içi staja hafta sonları da tatil.

Hocam farklı mı bilmiyorum ama hocalar bizim okulda 12. sınıflar içinde MESEM sınıfı olduğunu söylüyor ve haftada 1 gün(pazartesi) ookula gidiyoruz onun dışında hafta içi staja hafta sonları da tatil.

Bizim okuldan geçen olmuştu haftada 1 gün gelip sınavlara giriyordu sadece sonra da gidiyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı