Meslek lisesi zor mu?

Çoğu (belki de tüm) meslek lisesinde ATP ve AMP bölümleri bulunur. Ders programı şeklinde de yorumlayabilirsin.

ATP daha çok ders ağırlıklı, üni düşünenler için,
AMP ise lise bitsin, mesleği öğreniyim diyenler içindir.

Kaba tabiri böyle. AMP için ise OBP puanı dikkate alınır. Daha fazla ayrıntı için google'dan araştırabilirsin çok konusu var.
Teşekkürler hocam öyleyse mesleğe gidiyorum.

Daha çok çalışmaya bağlı.
Ya şimdi Anadolu lisesinde çalışmadan azda olsa hocaların yardımıyla zor dersleri geçtim orta okulda zeki olmayan bir arkadaşım vardı meslek lisesine gitti o sınıfı geçti ben geçemedim mesela o yüzden gidesim var mesleğe.

Meslek lisesine gitti o sınıfı geçti ben geçemedim mesela.

Demek ki hem öğretmen iyi hem de öğretmenle arası iyidir sizde öğretmenle aranızı iyi tutun öğretmen iyi biriyse ve notunuz aşırı düşük değilse geçirir diye tahmin ediyorum.

Sessiz biriyim gıcık kaptırmam yani.

Tek bu yetmez öğretmenle sohbet edin sürekli günaydın iyi akşamlar deyin yardım edin öğretmenin sizi fark etmesi lazım eğer sınıfın hepsi uslu ve sessizse sizi fark etmeyebilir ama sınıf çok yaramaz gürültülü sadece siz sessizseniz sizi fark etmesi daha kolay olur.

Tek bu yetmez öğretmenle sohbet edin sürekli günaydın iyi akşamlar deyin yardım edin öğretmenin sizi fark etmesi lazım eğer sınıfın hepsi uslu ve sessizse sizi fark etmeyebilir ama sınıf çok yaramaz gürültülü sadece siz sessizseniz sizi fark etmesi daha kolay olur.
Arkadaşımın gittiği liseyede gitmeyebilirim belki meseme bile gidebilirim kesin geçebilmek için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı