Meslek lisesi zorunlu staj süresi

Daha fazla  
Meslek lisesi öğrencisiyim internette zorunlu staj süresi 40 gün yazıyor. Yani ben 40 gün staj gördükten sonra bir daha hiç gitmeyebiliyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır mezun olabilmek için 40 gün stajını yapıp okuluna devam edeceksin. Örneğin ben meslek lisesinde 3.sınıfın yazında 40 gün stajımı yapıp 4.sınıfa devam etmiştim seninkide aynı şekilde olacak.

Meslek lisesi öğrencisiyim internette zorunlu staj süresi 40 gün yazıyor. Yani ben 40 gün staj gördükten sonra bir daha hiç gitmeyebiliyor muyum?
2014-15 yılında Meslek Lisesi son sınıf olarak 9 ay eğitim-öğretim yılında staj yaptım. Tanıdığım kişilerde yine bu şekilde staj yapıyorlar haftada 3 gün staj 2 gün okul(Tabi okula gitmiyorduk biz) bu şekilde okul bitene kadar devam ediliyor. 40 gün olmaması gerek.

2014-15 yılında Meslek Lisesi son sınıf olarak 9 ay eğitim-öğretim yılında staj yaptım. Tanıdığım kişilerde yine bu şekilde staj yapıyorlar haftada 3 gün staj 2 gün okul(Tabi okula gitmiyorduk biz) bu şekilde okul bitene kadar devam ediliyor. 40 gün olmaması gerek.
Meslek Programi ogrencisi miydin?

Meslek programı derken? Ben Ticaret Meslek Lisesi- Bilişim Teknolojileri(Web Tasarım) öğrencisiydim.
Hocam sen eski sistemle mezun olmussun anlasilan, su an AMP ve ATP olmak uzere 2'ye ayriliyor bolum siniflari. Senin dedigin gibi sene boyunca staj yapan AMP siniflari ama ATP'ler sadece 40 gun yaz donemi staji yapiyor.

Hocam sen eski sistemle mezun olmussun anlasilan, su an AMP ve ATP olmak uzere 2'ye ayriliyor bolum siniflari. Senin dedigin gibi sene boyunca staj yapan AMP siniflari ama ATP'ler sadece 40 gun yaz donemi staji yapiyor.
Olabilir taş devrinde kalmış olabilirim. 🙂 Sanırım yeni geçilmiş çünkü 3 yıl öncede yine 9 ay yapılıyordu tanıdıklarım vardı ondan biliyorum. Hoş her sene birşeyler deneniyor deneme tahtası gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı