sağolun teşekkürlerEğer ilgin varsa mantıklı. İnşaat sektörü tanıdığın yoksa ilerlemesi cidden zor bir sektör. Makinede önün daha açık olur.
sağolun teşekkürler 9. sınıf öğrencisiyim 3 ay filan geride kalacağım beni çok zorlar mı sizce eğeleme filan göstermişler makine bölümündeki arkadaşlarımdan duyduğum bu bide bilgisiyarlı makine dalı var büyük ihtimal o dalı seçerimMerhaba Değerli Genç Arkadaşım,
Ben Makine Mühendisiliği 3.sınıf öğrencisiyim. Lise konusunda ne yazık ki bilgi sahibi değilim. Ancak üniversite zamanı Makine Mühendisiliği seçerim diyorsan veya Makine ile ilgili bölüm şunları söyleyebilirim;
- Lisede, üniversitede göreceğin bazı konuları önceden göreceğin için adaptasyonun kolay olacaktır. (Bunu sınıf arkadaşımdan biliyorum.)
-Eğer ki cidden mekanizma ve motorlara ilgili isen seçmeyi düşünebilirsin.
-Eğer ki mühendisliğini okuyacaksan ipleri en baştan sıkı tutmalısın yoksa cidden işkence oluyor.
-Son olarak seveceğini düşünüyorsan ve mimarlıktan hoşlanmıyorsan geçebilirsin.
Ancak baştan uyarayım. Makine mühendisliği bana kalırsa en zor mühendisliktir. Sebebi elektrik elektronikten tut uçak mühendisine kadar bu mühendisliklerin gördüklerinin en az temelini görmek zorundasın. Ayrıca şimdiden C++ biliyorsan çok iyi olur.
Umarım yardımcı olmuştur. Hayatında Başarılar Diliyorum.
Değerli Konu Sahibi Kardeşim,sağolun teşekkürler 9. sınıf öğrencisiyim 3 ay filan geride kalacağım beni çok zorlar mı sizce eğeleme filan göstermişler makine bölümündeki arkadaşlarımdan duyduğum bu bide bilgisiyarlı makine dalı var büyük ihtimal o dalı seçerim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.