Meslek lisesinde ortam çok mu kötüdür?

Kai4ra

Decapat
Benim OBP puanım istediğim Anadolu lisesinden 2 puan fazla ve bu yıl çoğu kişi LGS'den istediği sonucu alamadığı için herkesin OBP'ye gelmesinden dolayı okulun puanının çok yükselmesinden korkuyorum. Boşta kalmamak için onun arkasına bir turizm meslek lisesi yazacağım, 70 puan. Oraya gidersem en azından ne ile karşılaşacağımı bileyim diye soruyorum. Ortam gerçekten çok mu kötü?

Turizm meslek lisesi diyorsun en fazla ne kadar kötü olabilir ki arıza tiplerin turizmle ne işi olur Allah aşkına.

yani liseden liseye değişir tabi ama düşündüğün kadar kötü değildir muhtemelen çok iyi meslek liseleri de var çok kafa insanlar da oluyor bazen hatta meslek bazı meslek liselerinde doğru düzgün bir otorite olmadığı iççin normal bir lisede yaşayacaklarından çok daha eğlenceli şeyler yaşayabilirsin ön yargılı olma

Yaşadığın şehre ilçeye ve okula bağlı, genel olarak meslek lisesi Türkiyedeki meslek lisesi algısıyla aynıdır sigara içenler içmek istemeyene al la bi dal bişey olmaz diyenler, uyuşturucu içip okula gelenler, yanında bıçak getirenler gibi gibi bi ton ipsiz sapsız insanlar meslek liselerine doluşuyor ama turizm meslek olduğu için bunlardan bi çoğu olmaz. En kötü 2 3 haftada bir kavga çıkar bişey olmaz.

Kendim gittiğim İMTAL'e göre konuşursam kötü neyse ki Anadolu teknik programı okuduğum için sınıf ortamı diğerlerine göre iyiydi.

Benim OBP puanım istediğim Anadolu lisesinden 2 puan fazla ve bu yıl çoğu kişi LGS'den istediği sonucu alamadığı için herkesin OBP'ye gelmesinden dolayı okulun puanının çok yükselmesinden korkuyorum. Boşta kalmamak için onun arkasına bir turizm meslek lisesi yazacağım, 70 puan. Oraya gidersem en azından ne ile karşılaşacağımı bileyim diye soruyorum. Ortam gerçekten çok mu kötü?

Hocam 2 puan çok yüksek bir OBP değeri istediğiniz lise bu yıl kaç kontejyan alıyor bunları biliyor musunuz ve OBP'si kaç.

Meslek lisesine gittiğiniz zaman karşınıza çete üyeleri çıkmayacak hocam sınıfınızda ve okulunuzda 3 5 belalı keko tip olabilir ama siz kendinizi ezdirmediğiniz sürece bir şey olmaz. Bu arada sınıfınızda muhtemelen 10 erkeğe 3 erkek falan düşecek haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı