Meslek lisesinden düz liseye geçmek mantıklı mı?

Hayır herkes 10. sınıftan başlar

Hocam MESEM'in 9. sınıfı ile örgün eğitimin ki farklı o yüzden örgün eğitimde en son nerede kaldıysanız oradan başlıyorsunuz

Hocam MESEM'in 9. sınıfı ile örgün eğitimin ki farklı o yüzden örgün eğitimde en son nerede kaldıysanız oradan başlıyorsunuz
Peki bunun resmi olarak bir açıklaması var mı?

Herkes ben gibi midir bilmem ama bende Anadolu'dan MESEM'e geçtim çok pişmanım şu anda acığa geçeceğim keske MESEM'e gecmeseydim gerçekten çok iğrenç bir şey meslek lisesi olsa eyvallah ama MESEM gerçekten iğrenç bir şey geçebiliyorsan meslek lisesine veya derslerine güveniyorsan Anadolu lisesine geçmeni tavsiye ederim kardeşim.

Peki bunun resmi olarak bir açıklaması var mı?

Var mı bilmiyorum eğitim sistemi çok kötü herkes farklı şeyler söylüyor halk eğitim merkezlerindeki kimse bir şey bilmiyor ben 9. sınıfı bitirip MESEM'e geçmiştim normal eğitime dönmek istediğimde 9'dan başlayacaktım ama 9. sınıf örgün eğitim karnemi gösterince 10'dan başladım

kesinlikle katılıyorum uzak durulsun

Gerçekten iğrenç bir yer. Ben derslerime güveniyorum ve ders çalışmaya başlayacağım. Hedefim polislik o yüzden geçeceğim düz liseye. Peki bu nakil işlemleri ne zaman başlıyor? bir de bu 9dan mı yoksa kaldığımız yerden mi başlayacağız bilginiz var mı?

Hocam neye dayanaraktan söylüyorsanız herkes farklı bir şey söylüyor kimin doğru söylediğini bilmiyoruz. Ama belki yanlışınızda olabilir arkadaşım 9.sınıf'ta kaldı fakat MESEM'e geçince 10.sınıf'a geçti bu konuda eminim bunun bir kararnamesi resmi belgesi var mı peki?

Önce sizi kontejanı olan bir meslek lisesine gönderiyorlar oradan sonra sen kendin Anadolu lisesine nakil verebilirsin

Ben bir gideceğim okulun yetkilileri ile konuşsam bu konuyu olur mu?

Evet ben de bunu dedim açık liseye geçmeden önce 3 farklı halk eğitim merkezine gitmiştim hiçbiri geçirtmedi ama 4. geçirtti kimse bir şey bilmiyor eğitim sistemi çok kötü

Evet ben de bunu dedim açık liseye geçmeden önce 3 farklı halk eğitim merkezine gitmiştim hiçbiri geçirtmedi ama 4. geçirtti kimse bir şey bilmiyor eğitim sistemi çok kötü
Hocam öyle birşeyin olmasının imkanı yok çünkü herkes kendi ilçesindeki halk eğitimle derdini çözüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…