Meslek lisesinden sonra ne yapılmalı?

wasp0169

Femtopat
Daha fazla  
Selam, meslek lisesinde bilişim bölümünü okuyorum, 11. sınıfım. Meslek lisesinden mezun olduktan sonra ne yapmalıyım sizce? YKS'ye girsem sayısal dersleri görmüyoruz, ve biraz İngilizcemi geliştirip yurt dışına gitmek istiyorum. Bir de sizin fikrinizi almak istedim.

Selam, meslek lisesinde bilişim bölümünü okuyorum, 11. sınıfım. Meslek lisesinden mezun olduktan sonra ne yapmalıyım sizce? YKS'ye girsem sayısal dersleri görmüyoruz, ve biraz İngilizcemi geliştirip yurt dışına gitmek istiyorum. Bir de sizin fikrinizi almak istedim.

Kesinlikle almancanızı geliştirip Almanya'ya gidin Almanya ustaları hiç beklemeden alıyor.

Hocam İngilizce değil de almancanızı geliştirin.

Yani hocam YouTube'dan matematik çalışarakta istediğiniz bölümü kazanabilirsiniz yurt dışına gitmek istiyorsanız gideceğiniz ülkenin dilini öğrenmeye çalışın Ben Amerika, İngiltere, Avustralya gibi ülkelere gitmenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı