M Mert Sancak34 Femtopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #1 Meslek lisesinde elektrik elektronik öğrencisiyim. Üniversitede gastronomi okumak istiyorum okuyabilir miyim? Bölümüm elektrik-elektronik.
Meslek lisesinde elektrik elektronik öğrencisiyim. Üniversitede gastronomi okumak istiyorum okuyabilir miyim? Bölümüm elektrik-elektronik.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 30 Haziran 2022 #2 Önemli olan YKS sonucun. YKS sonucuna göre tercih edebilirsin tabii ki o bölümleri. Okunan lise türünün hiçbir önemi yok.
Önemli olan YKS sonucun. YKS sonucuna göre tercih edebilirsin tabii ki o bölümleri. Okunan lise türünün hiçbir önemi yok.
M Mert Sancak34 Femtopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #3 333365 dedi: Önemli olan YKS sonucun. YKS sonucuna göre tercih edebilirsin tabii ki o bölümleri. Okunan lise türünün hiçbir önemi yok. Genişletmek için tıkla... Peki bişey daha sorcam ben meslek lisesi olduğum için alanım yok ayt de sayısal sözel var ayt de üniversitede istediğim bölüme göre mi çözmem gerekli ? Sayısal , sözel vs
333365 dedi: Önemli olan YKS sonucun. YKS sonucuna göre tercih edebilirsin tabii ki o bölümleri. Okunan lise türünün hiçbir önemi yok. Genişletmek için tıkla... Peki bişey daha sorcam ben meslek lisesi olduğum için alanım yok ayt de sayısal sözel var ayt de üniversitede istediğim bölüme göre mi çözmem gerekli ? Sayısal , sözel vs
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 30 Haziran 2022 #4 Hukuk eşit ağırlıktan, gastronomi de sözel bölümden alır. AYT'de buna göre çözmelisin.