C can cvk Hectopat Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 13 Çözümler 1 Yer bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 17 Ağustos 2013 #1 Arkadaşlar bu sene bir anadolu lisesine gidiyorum benim yapmak istediğim bilgisayar bileşenleri hakkında. Bunun için ne yapmam gerek ?
Arkadaşlar bu sene bir anadolu lisesine gidiyorum benim yapmak istediğim bilgisayar bileşenleri hakkında. Bunun için ne yapmam gerek ?
Matrax Hectopat Katılım 5 Aralık 2012 Mesajlar 590 Yer Ankara/Fatih Daha fazla Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2013 #2 Donanımsaldan daha çok programcılık ile ilgilenmeni tavsiye ederim. Bilgisayar Mühendisliğini araştırmanı öneririm!
Donanımsaldan daha çok programcılık ile ilgilenmeni tavsiye ederim. Bilgisayar Mühendisliğini araştırmanı öneririm!
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.010 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 22 Ağustos 2013 #3 Matematik zekanı ölç. Matematiğe ne kadar yatkınsın, günün ne kadarını ekran karşısında harcamak senin için verimli olur... v.b Matematik 2 + 2 = 2 değildir. Pek çok bilim dalının ortak dilidir. 000101010100.
Matematik zekanı ölç. Matematiğe ne kadar yatkınsın, günün ne kadarını ekran karşısında harcamak senin için verimli olur... v.b Matematik 2 + 2 = 2 değildir. Pek çok bilim dalının ortak dilidir. 000101010100.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.470 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 23 Ağustos 2013 #4 Programlama çok iyi matematik zekası gerektirir. Bilişim ve programlama işine atılacaksan matematik hem ders olarak karşına çıkacak hemde meslek derslerinin altında yatıyor olacak. Matematik önemli. Doğruyu söylemek gerekirse matematiğim çok kötü.
Programlama çok iyi matematik zekası gerektirir. Bilişim ve programlama işine atılacaksan matematik hem ders olarak karşına çıkacak hemde meslek derslerinin altında yatıyor olacak. Matematik önemli. Doğruyu söylemek gerekirse matematiğim çok kötü.